Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

OBOS ser etter en SOC ansvarlig!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi skal styrke vår operative evne innen informasjonssikkerhet og søker en ambisiøs person for å bygge opp og lede vårt sikkerhetsoperasjonssenter (OBOS SOC). OBOS SOC vil inngå i enhet for informasjonssikkerhet, og skal på sikt representere vår totale kapasitet innen deteksjon og sentral håndtering av digitale sikkerhetshendelser for hele vår virksomhet. Stillingen er nyopprettet, og du vil ha et stort mulighetsrom for både faglig og personlig utvikling. Som leder SOC i OBOS vil du være med å gjøre tekniske veivalg for SOC og konsernets videre utvikling.

Arbeidsoppgaver:

 • Bygge opp, lede og videreutvikle OBOS-konsernets sikkerhetsoperasjonssenter 
 • Etablere og forvalte forhold til leverandører som vil utgjøre en del av OBOS SOC sine kapasiteter
 • Etablere og ivareta grensesnitt mot relevante miljøer internt og eksternt (f.eks. Nordisk finans- og NorCERT)
 • Være fagansvarlig for eventuelle ansatte som tilknyttes OBOS SOC i fremtiden
 • Detektere, håndtere og etterforske digitale sikkerhetsbrudd
 • Bidra til framskaffelse av et oppdatert trussel- og risikobilde
 • Utvikle, forvalte og eie dedikert infrastruktur og verktøykasse for OBOS SOC
 • Planlegge og delta i beredskaps- og sikkerhetsøvelser
 

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdannelse på universitets- eller høyskolenivå, fortrinnsvis bachelor eller mastergrad innenfor fagområdet. Lang, relevant erfaring kan oppveie for manglende formell utdanning.
 • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring med SOC-arbeid
 • God teknisk innsikt og forståelse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Personlige egenskaper:

 • God til å planlegge og har høy gjennomføringsevne
 • Selvdreven og evner å prioritere arbeidsoppgaver på en effektiv måte
 • Pragmatisk og løsningsorientert
 • Analytisk og nøyaktig i ditt arbeid
 • Trygg og rolig i hektiske situasjoner
 

OBOS kan tilby:

 • Uante muligheter. OBOS er en av Nordens største boligbyggere og boligforvaltere. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm
 • En jobb med mening. Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her
 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag
 • Inkludering og mangfold som en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn, kjønn, alder, livssituasjon og perspektiver, slik at vi kan levere enda bedre tjenester og produkter vil våre medlemmer og kunder
 • Gode ordninger. OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, hjemmekontor, sommertid, gode pensjons-, bank- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland


Søknad behandles fortløpende.
 

Om arbeidsgiveren

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 502 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig, og har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen