Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Stingray Marine Solutions vokser videre og ser etter C++ utviklere!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I denne stillingen får du jobbet teknologinært med ROV-nodene våre. Vi ser etter dyktige C++ utviklere som ønsker å bli med i en av Norges mest innovative teknologibedrifter!

Informasjon om stillingen

Med høyteknologiske løsninger for havbruk- og oppdrettsnæring kreves et sterkt miljø for maskinnær utvikling. Stingray Marine Solutions har et sterkt fagmiljø på flere fagområder, og skal nå styrke sitt team av C++ utviklere!

Stingray Marine Solutions AS lager ROV-noder som installeres i merdene på oppdrettsanlegg. Systemet fjerner lakselus på fisken som svømmer forbi, ved å skyte presise laserpulser med tracking. I tillegg teller vi lakselus i forskjellige stadier med bildebasert lusetelling, diagnostiserer fiskehelsen (sår, adferd, kjønnsmodning m.m.) og veier fisken idet den passerer systemet. Mange snakker om maskinlæring, kunstig intelligens og nevrale nettverk. Hos Stingray bruker og videreutvikler vi dette real-time, hver dag i praksis. I Stingray både bygger vi roboten og lager programvaren den kjører med.

Hva tilbyr vi deg?

 • Et miljø som jobber med banebrytende teknologi som påvirker en hel næring
 • Et mangfold i kolleger fra forskjellige bakgrunner, vi kan også imøtekomme deg som kanskje ønsker mer ansvar og ta lederskap
 • En arbeidsplass i vekst og endring, Stingray har et sterkt momentum i markedet og kommer til å påvirke mer og mer
 • Du vil inngå i et team på 8-10 utviklere, med medfølgende ansvar og påvirkningskraft i løsningsvalgene.
 • Bli med å skape et realtime-, havbruk-applikasjonsunivers fra starten, der vi integrerer real-time sensorikk i havgapet, med web- og mobilapplikasjoner for oppdretterne.
 • Bygge et univers med banebrytende tjenester for en hel bransje: Legge løsningsarkitekturen, Big data backends, høye krav til ytelse, høye krav til sikkerhet, live integrasjon med roboter og havbrukslokaliteter, med sensorikk, videostreams, green-field prosjekter og lage ting fra scratch.
 • Du vil være et fullverdig medlem av utviklerteamet, med medfølgende ansvar og påvirkningskraft i løsningsvalgene.
 • Å jobbe hands-on på systemene som kjører på våre banebrytende lasernoder.


Stingray har en teknologisk tilnærming til reelle problemstillinger. Selskapet har et sterkt fagmiljø og rundt 90 ansatte med svært variert bakgrunn. Her har vi både kolleger med solid formell teoretisk utdannelse, og autodidakte som er best innenfor sine fagområder. Fellesnevneren er lidenskap. Vi brenner alle for det vi holder på med.

Hva består din arbeidsdag av hos oss?

Du vil jobbe i et kompetent og utfordrende utviklingsmiljø med flinke kollegaer og varierte arbeidsoppgaver. Vi søker en person som kan jobbe direkte på robotene med maskinnær koding om nødvendig, hvor erfaring fra elektronikk og robtikk er en fordel, men ikke et krav. Noen av oppgavene inkluderer:

 • Forvaltning, vedlikehold og utvikling av maskinnær kode
 • Utviklingsprosjekter med implementing av ny hardware/elektronikk
 • Utvikling og vedlikehold av et realtime runtime rammeverk (C++)
 • Praktisk anvendelse og bruk av sanntids detektorer
 • Kommunikasjon- og nettverksprogrammering, IoT
 • Stikke ned i verkstedet og bistå vårt serviceteam om de står helt fast

Hva har du vært innom fra før?

 • Kan vise til min. 1-3 års erfaring med programmering fra yrkeslivet (Manglende erfaring kan kompenseres med relevant fagutdannelse)
 • Allsidig programmerer som trives godt med C / C++
 • Mener at problemer/utfordringer er til for å løses
 • Er målrettet, selvgående og ansvarsfull
 • Har innsett at du fortsatt har en del å lære


Vi søker ikke kun etter en dyktig programmerer, men også etter personer som trives med å utvikle gode løsninger sammen med flinke og kunnskapsrike kolleger. Du er opptatt at kode-kvalitet og systemarkitektur. Du er faginteressert og liker å holde deg oppdatert. Du er oppsøkende, sosial og synes det er gøy å lære bort til andre. Vil du være med på å skape høyteknologiske løsninger som setter spor etter seg?

Praktisk informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Sted: Oslo
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos Stingray Marine Solutions AS


Søknadsfrist: Løpende selektering

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Stingray. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om Stingray Marine Solutions

Stingray Marine Solutions AS bygger på gründer Esben Beck sin patenterte idè fra 2010 for fjerning av lakselus ved bruk av kamerasyn og laser.

Siden oktober 2014 har selskapet vært kommersielle med en høyteknologisk løsning for fjerning av lakselus i oppdrett av laks og ørret. Over 600 lasere har blitt produsert for installasjon og drift langs hele kysten av Norge. Mer enn 25 oppdrettsselskaper benytter selskapets produkter og tjenester, slik at de har bedre lusekontroll i sine anlegg. Stingray har internasjonale vekstambisjoner og solid økonomi.

Selskapet holder til i Groruddalen i Oslo og har per dags dato rundt 90 ansatte. Produksjon, montasje, service og oppfølging skjer fra hovedkontoret i Oslo, hvor vi nå har bygget et sterkt fagmiljø innenfor oppdrettsteknologi, fiskehelse og software. Vi har et godt, sosialt inkluderende miljø, med klatregrupper, fotballtreninger, bordtennis, styrkerom, frisbee-grupper, etc.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen