Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du frontend-talentet Inmeta leter etter?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en brennende lidenskap for moderne webteknologi og ønsker å jobbe med kundekontakt? Inmeta ser etter deg som vil jobbe med ny teknologi i et sterkt faglig og sosialt arbeidsmiljø med tett og god oppfølging!

Informasjon om stillingen

Inmeta leter i samarbeid med Academic Work etter nyutdannede Frontend-utviklere. Vi ser etter deg ønsker å kickstarte karrieren som konsulent og bruke dine skills til å lage banebrytende forretningsapplikasjoner! Inmeta brenner for den gode og solide brukeropplevelsen og har bygget et robust fagmiljø som jobber rendyrket med innovative Microsoft applikasjoner.

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Inmeta.

Du blir tilbudt

 • Du vil bli en del av et solid fagmiljø der samarbeidet står sterkt. Erfarne kollegaer venter på å lære deg prosjektmetodikk og dele sine erfaringer, samtidig som de lytter til dine ideer og ønsker å hente inspirasjon fra deg for å skape et læringsmiljø på tvers i avdelingen.
 • Du vil gjennomgå en unik opplæringsperiode på ca. 3 måneder hvor du vil bli godt rustet for prosjekter hos Inmeta sine kunder. Målet er at du skal føle deg trygg og ivaretatt fra første dag.
 • Du vil få en mentor internt som vil bistå og veilede deg slik at du får de beste forutsetningene for å lykkes i rollen som Frontend-konsulent.

Arbeidsoppgaver

I Inmetas frontend-team vil du gradvis utvikles som konsulent, og du kan se for deg en hverdag med variasjon og utfordring. I starten vil du få ansvar for å løse interne oppgaver, dette kan for eksempel være å bygge på applikasjoner i eget intranett, utvikle dashboard-applikasjoner og rett og slett lære mer om skybaserte Microsoft-applikasjoner knyttet til Office 365.

Når du vokser i rollen vil du få delta i reelle prosjekter og ta ansvar for utvikling av forretningsapplikasjoner sammen med dine kolleger. Applikasjoner du kan se for deg å jobbe med er blant annet knyttet til virksomhetsstyring, timeregistrering og prosjektportaler. Du vil utvikle applikasjoner som gjør hverdagen enklere for dine kunder!

Vi søker deg som

Vi søker deg som er brennende interessert i webteknologi og som er kjent med moderne frontend teknologi. Det aller viktigste vil være din motivasjon. Du bør ha et ønske om å jobbe som konsulent og selv kjenne at du brenner for moderne klientsidekoding. Det betyr at du vil trives i et miljø som er i stadig endring, jobber tett mot kunden, med fokus på å utvikle løsninger basert på deres krav og ønsker.

Videre ser vi etter deg som:

 • Er nyutdannet med bachelor eller master i programmering, informatikk eller lignende
 • Mestrer Javascript som hovedspråk
 • Det er en fordel med kjennskap til React, Typescript og Sharepoint
 • Er interessert i AI og maskinlæring
 • Behersker norsk som språk, skriftlig og muntlig


Som person er du svært nysgjerrig, dette har sannsynligvis blitt synlig når du selv har satt i gang egne prosjekter for å skape noe reelt eller for å lære deg nye teknologier. Du har en egen evne til løfte blikket ditt opp fra koden og oppsøker gjerne andre kilder eller personer for å skape en helhetlig forståelse. Du er ikke redd for å søke kunnskap fra andre, og har en holdning om at selv om du kan mye selv, finnes det alltid andre som kan lære deg mer. Du er flink til å kommunisere og kommer godt overens med andre som gjør at du trives godt med teamarbeid. Som utvikler får du en motivasjonsboost av å løse avanserte problemer.

Hos Inmeta vil du få jobbe på spennende prosjekter, med hyggelige kollegaer. Du kan forvente en bratt læringskurve, med god støtte og tilpasset opplæringsperiode.

Hvis dette virker interessant, vil vi gjerne motta din søknad! Legg også ved CV og karakterutskrifter.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid. Du blir fast ansatt hos Inmeta etter endt rekrutteringsprosess
 • Plassering: Nydalen, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Inmeta har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Inmeta er et norsk IT-konsulentselskap som består av ca. 120 ansatte fordelt på Oslo, Trondheim og Hamar. De jobber for Norges største virksomheter i offentlig- og privat sektor. De deltar i prosjekter som både er spennende og samfunnsnyttige, og fungerer ofte som en utvidelse av kundens IT-avdeling. De passer alltid på å dra nytte av de unike mulighetene den nyeste teknologien gir som gir fornøyde kunder og spennende prosjekter for de ansatte!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen