Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du oppnå eksperttittelen innenfor PowerBI i en kvalitetsorientert bedrift?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet og ønsker en variert arbeidshverdag med gode muligheter for faglig og personlig utvikling? Tradesolution AS søker nå en PowerBI konsulent som kan bidra i spennende og innovative prosjekter!

Informasjon om stillingen

Tradesolutions visjon er "Dagligvarebransjens foretrukne samarbeidspartner - hver dag". Vi etterlever dette hver dag gjennom nyskapende tankegang og med god forankring i bransjen er Tradesolution i dag en pionér i utvikling av IT-tjenester tett tilpasset aktørene i dagligvare. Tradesolution utvikler og drifter sentrale bransjetjenester samt ulike IT- og portalløsninger knyttet til salg, logistikk/vareflyt og samhandling for dagligvare- og serveringsbransjen i Norge.

For fremtiden er det store vekst- og utviklingsambisjoner. De siste årene har Tradesolution hatt en betydelig vekst og det har blitt investert tungt i utvikling av nye produkt- og tjenesteområder. Det pågår i dag en rekke nye, spennende prosjekter som ikke er markedsført enda, men er du nysgjerrig er det bare å spørre dersom du blir med oss videre på veien. Målet er å skape store positive ringvirkninger for en hel bransje.

I stillingen vil du få en unik tilnærming til dagligvarebransjen gjennom analyse og rapportering med PowerBI, med et høyt detaljfokus hele veien. Du vil få påvirkningsmulighet i utvikling av egen rolle og opparbeide mange spennende relasjoner gjennom morsomme prosesser og samarbeid med interessante selskaper.

Du blir tilbudt

 • Deltagelse i innovative og fremtidsrettede prosjekter
 • En unik mulighet til å være med å utvikle løsninger og analyser for dagligvarebransjen
 • En variert arbeidshverdag med gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Du vil bli en del av et hyggelig og kompetent arbeidsmiljø preget av stort engasjement

Arbeidsoppgaver

 • Være superbruker i Power BI. Holde deg oppdatert på utviklingen og hjelpe til å levere best practice Power BI-løsninger
 • Bidra til å utvikle rapporter, analyser og datadrevne beslutningsprosesser for våre kunder
 • Arbeide med store datamengder for å gi kunder innsikt og markedsforståelse
 • Deltagelse i prosjekter på tvers av team innad i Tradesolution

Vi søker deg som

 • Bachelor/mastergrad innen finans, analyse, økonomi eller lignende med gode akademiske resultater. Sisteårsstudenter oppfordres også til å søke
 • Solide Excel-kunnskaper og generelt god systemforståelse
 • Har god businessforståelse og ønske om å lære dagligvarebransjen
 • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Som person er du

 • Strukturert
 • Moden
 • Samarbeidsvillig

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale. Er du sisteårsstudent og ønsker å starte deltid før du starter fulltid sommeren 2022 kan dette avtales nærmere
 • Arbeidsomfang: Heltid. Du vil bli fast ansatt gjennom Academic Work på oppdrag hos Tradesolution
 • Plassering: Ole Deviks vei 6c, 0666 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Tradesolution har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Tradesolution AS eies av NorgesGruppen ASA, COOP Norge SA, REMA 1000 i Norge AS og Dagligvareleverandørenes Forening. Tradesolution utvikler og drifter sentrale bransjetjenester samt ulike IT- og portalløsninger knyttet til salg, logistikk/vareflyt og samhandling for dagligvare- og serveringsbransjen i Norge. Målet er å levere betydelige merverdier og skape store positive ringvirkninger til bransjer, kunder og eiere. Selskapet har i dag 60 ansatte og holder til i trivelige lokaler i Ole Deviks vei i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen