Vil du jobbe med IT- Support hos Norges største aktør innen produksjon av frukt og grønt?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for teknisk support og trives med å yte god kundeservice? Hos Gartnerhallen vil du hjelpe oss med å forsyne Norge!

Informasjon om stillingen

Gartnerhallen er Norges største aktør innen produksjon av frukt, bær, grønnsaker og potet, og eies per i dag av om lag 1100 frukt- og grøntprodusenter. Gartnerhallen sitter i dag som et bindeledd mellom kunden, produsent og pakkeri. Dette er derfor en spennende mulighet for deg som har interesse for norsk landbruk og næringsliv.

Internt på kontoret sitter det i dag 14 andre medarbeidere som alle har ulike roller og ansvarsområder. Rollen er en ypperlig mulighet for deg som er i starten av din karriere og ønsker en rolle der du vil jobbe med direkte support ut mot kunder som blant annet Bama, Orkla, Findus samt noen av Norges største frukt- og grønt produsenter.

Hos Gartnerhallen vil du få:

 • God opplæring og engasjerte kolleger
 • En god innsikt i hvordan matproduksjon fungerer i Norge

Arbeidsoppgaver

 • Support via webaserte systemer
 • Innkommende henvendelser på telefon og mail
 • Annet arbeid kan forekomme

Vi søker deg som

 • Har teknisk kompetanse
 • Kommuniserer flytende på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Gjerne har generell forståelse for forretningsvirksomhet


Det viktigste for oss er at du trives med å hjelpe andre, og vi kommer til å velge kandidater på grunnlag av personlige egenskaper. Derfor håper vi at du søker selv om du ikke har en veldig sterk teknisk bakgrunn.

 • Serviceorientert
 • Relasjonsskapende
 • Samarbeidsvillig

Annen informasjon

 • Sted: Oslo
 • Varighet: Fra mai 2022 til august eller oktober 2022, alt etter din tilgjengelighet.
 • Du blir fast ansatt i Academic Work som konsulent.
 • Søknadsfrist: løpende selektering
 • Omfang: Fulltid, bemanning


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Gartnerhallen SA er Norges største aktør innen produksjon av frukt, bær, grønnsaker og potet, og eies per i dag av 1165 frukt- og grøntprodusenter. Gjennom et sterkt fagmiljø, markedsføring, innovasjon, produktutvikling, produksjonsplanlegging og kvalitetsarbeid bidrar Gartnerhallen til lønnsomhet for frukt- og grøntprodusentene, samtidig som forbrukerne får tilgang til norskproduserte kvalitetsprodukter hele året.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen