Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Cyber Security Consultant til Nagarro

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for å finne sårbarheter og løsninger i systemer og programvare? Nagarro søker deg som ønsker å påta deg rollen som konsulent innen informasjonssikkerhet, og gripe muligheten til å få en hverdag som innebærer å lære deg nye ting!

Informasjon om stillingen

Nagarro er mange ganger det selskapet norske bedrifter og andre konsulentselskaper henvender seg til når de ønsker orden i kaoset eller trenger hjelp til å lande et vanskelig prosjekt. De er et høyt kompetent miljø som har ambisjoner om å ekspandere i både Norden og globalt.

Som Cyber Security Consultant i Nagarro vil du tilhøre en internasjonal avdeling, så du vil ha kolleger i både Norge, Europa og globalt. Dere jobber sammen for å bidra til at Nagarros kunder har de sikreste løsningene innen informasjonssikkerhet og du vil ha fokus på det tekniske arbeidet rundt sikkerhetstjenester. Dette er f.eks. sikkerhetsarkitektur, driftsinfrastruktur og operative aspekter ved penetrasjonstesting. Viktige elementer ved stillingen er programmering, scripting og bruk av sikkerhetsverktøy, så noe erfaring fra dette, samt et ønske om å lære mer er nødvendig.

Du vil starte å jobbe som penetrasjonstester på oppdrag for Nagarros kunder, hvor målet er å sikre at kundens tjenester og løsninger oppfyller kravene til informasjonssikkerhet. Det er en forventning om at du ønsker å utvide dine ferdigheter og vokse inn i fagområdet gjennom prosjekter, kurs, sertifiseringer og at du kan gå ved siden av seniorkolleger. At du får styrket dine ferdigheter og utvikle dine kunnskaper innen fagområdet er høyt prioritert i Nagarro.

Har du et område du brenner mer for og ønsker å spesialisere deg i en retning som utfyller teamet? Perfekt, da har du alle forutsetninger for å gjøre det i Nagarro! Som Cyber Security Consultant vil du få mulighet til å jobbe på flere leveranseprosjekter på tvers av Nagarros portefølje og ha muligheten å påvirke retningen og oppbyggingen av sikkerhetsgruppen i Norge. Det er også store muligheter for å bidra til å delta i Nagarros nordiske og globale satsninger ut fra eget ambisjonsnivå. David, som for tre år siden startet som konsulent og i dag jobber som Delivery Manager i Nagarro, forteller "

Du blir tilbudt

 • God opplæring og veiledning gjennom mentorordning og individuell utviklingsplan
 • Ditt eget kompetansehevingsbudsjett, så du kan ta de kurs og sertifiseringer du selv måtte ønske for å få ønsket spiss- og/eller breddekompetanse innen dine egne interesseområder
 • "Kongetorsdag". Hver fjerde torsdag jobber alle sammen på kontoret, før dagen avsluttes med en faglig samling og Afterwork
 • Gode kolleger som deler kunnskap og som lytter til andres meninger
 • Spennende og utfordrende oppgaver, og mulighet til å bidra i internasjonale prosjekter
 • Bli en del av et miljø som ønsker at du skal lykkes
 • Bli en del av et miljø hvor faglig integritet anses som en bærebjelke og hvor det er fokus på gode løsninger og varige verdier for kundene

Arbeidsoppgaver

 • Bruke etablerte verktøy og manuelle metoder for å gjennomføre sikkerhetstester og arkitekturgjennomganger, fra planlegging til siste levering
 • Delta på prosjekter for å implementere sikkerhetsløsninger, programmer og prosesser
 • Delta på prosjekter for å hjelpe kunder med strategisk modning av sin sikkerhet
 • Fortsette å lære om og bidra til utvikling av tjenester og løsninger i sikkerhetsområder som IAM, web, mobile, cloud, IoT og Wireless

Vi søker deg som

 • Har en høyre informasjonssikkerhetsutdannelse på høgskole eller universitetsnivå eller tilsvarende arbeidserfaring.
 • Har erfaring med IKT-drift, sikkerhet og/eller konsulentbransjen.
 • Har erfaring og kunnskap i noen tekniske sikkerhetsområder som: web/mobil-applikasjoner, infrastruktur, sikker konfigurering, logging, overvåkning, penetrasjonstesting, sikker utvikling, sårbarhetshåndtering og hendelseshåndtering.
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og verbalt

Som person er du:

 • Selvgående - du utforsker din egen rolle og utfordrer deg selv til å vokse i den retningen du brenner for
 • Ansvarsfull - du har en ønske om å ta ansvar for leveranser og bidra til å skape verdifulle løsninger og gi gode råd til kunder
 • Samarbeidsvillig - du skaper tillit hos både nye og eksisterende kunder ved å tilpasse deg ulike mennesker og kunne være en sparringspartner ved behov

Søknadsinformasjon:

 • Oppstart: Snarest.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, direkterekruttering og fast ansettelse i Nagarro.
 • Plassering: Midt i Oslo sentrum på Kongens gate, med muligheter for hjemmekontor.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Nagarro har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

I en verden i endring og utvikling er utfordringene stadig mer unike og komplekse. Nagarro hjelper til med å transformere, tilpasse og bygge nye veier inn i fremtiden gjennom en fremtidsrettet, smidig og omsorgsfull tankegang. De utmerker seg med digital produktutvikling og leverer opp til løftet deres om «thinking breakthroughs». I dag er de 15 000 eksperter på tvers av 28 land som er klare til å hjelpe kundene deres med å lykkes. For mer informasjon, besøk www.nagarro.com.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen