Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Fullstackutviklere søkes til Millum!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Fornebu
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for IT, prosjekt og forretning? Millum søker dere som vil være med å videreutvikle markedets beste og mest brukervennlige innkjøpssystem!

Informasjon om stillingen

Millum vokser og søker derfor 2 fullstackutviklere som vil ta del i reisen videre. Du vil gjennom løsningsbeskrivelser, design og spesifikasjoner fra våre produktteam, bidra til å videreutvikle våre produkter og tjenester. Som fullstackutvikler vil du jobbe i team med erfarne utviklere og andre i vår utviklingsavdeling, som UX-ressurser og konsulenter.

Hvorfor velge Millum?

 • Et faglig sterkt miljø med høyt fokus på kompetanseutvikling og eget budsjett pr ansatt
 • Midler til å oppgradere slik at vi alltid bruker teknologi som er up-to-date
 • Korte beslutningsprosesser og stor påvirkningskraft
 • Gode karriere- og utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og bedriftshelsetjeneste
 • Godt sosialt miljø og goder som firmahytte, ukentlig fellestrening, julebord med følge og firmaturer.


For oss i Millum er det viktig at man trives på jobb og at ingen dager oppleves som like. Vi er stolte av vårt sosiale miljø og flate struktur, der daglig leder både er med på trening og tømmer oppvaskmaskinen når det trengs.

På sommeren benytter vi oss ofte av vår fantastiske lokasjon med lunsj ved stranden etter et avkjølende bad. Fredagstreningen foregår utendørs i sommerhalvåret med alt fra styrketrening til volleyball og fotball. Som en del av fredagstreningen stiller vi hvert år et lag i Holmenkollstafetten for de som har lyst, med påfølgende middag og feiring.

Arbeidsoppgaver

 • Programmering i henholdsvis C#, .NET, Angular og Typescript
 • Ta tak i ulike utfordringer og løse dem på best mulig måte
 • Planlegging og presentasjon av arbeidet hver 14. dag

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse fortrinnsvis innenfor IT
 • Har minimum 1 års relevant erfaring med tilsvarende arbeid fra tidligere
 • Erfaring med C# .NET (aspnetcore / net5)
 • Erfaring med Angular og Typescript
 • Ønske om å jobbe med brukeropplevelse både på web og i mobile grensesnitt, samt kommersiell forståelse.
 • Behersker norsk eller et annet skandinavisk språk godt
 • Vi oppfordrer kvinnelige utviklere til å søke!


Vi ser etter deg som har gode kommunikasjonsevner, samt vilje og evne til å sette deg inn i tekniske problemstillinger og kunne diskutere disse med produktledelse og andre utviklere.

Litt om selskapet

Millum er et norsk IT-selskap som holder til på Fornebu i moderne lokaler ytterst ved Oslofjorden – kun 2 minutter unna busstopp.

Vi utvikler og drifter e-handelsløsninger for storhusholdningsbransjen i Norden. Vi fungerer som et nøytralt bindeledd mellom innkjøpere og leverandører i bransjen – Millum betyr «mellom» på gammelnorsk.

Litt om våre hovedprodukter

Millum Procurement er en webbasert innkjøpsportal spesielt utviklet for hoteller, restauranter og kantiner. Våre kunder er store innkjøpsorganisasjoner som Gress Gruppen, NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Nores. Deres medlemmer, og brukerne av systemet, er kjeder som Scandic Hotels, Sodexo, Hurtigruten, Compass Group og Toma-gruppen, for å nevne noen.

På leverandørsiden har vi Asko, Tine, Bama, Orkla og en haug andre store og små leverandører til serveringsbransjen – over 450 totalt. Til disse tilbyr vi også frittstående e-handelsløsninger til både B2B og B2C-markedet, Millum Trade.

I tillegg leverer vi Matinfo.no, som er en uavhengig database som leverer informasjon om næringsinnhold og allergener.

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Vi selekterer søkere fortløpende, og kan komme til å ta ned annonsen når vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke med en gang.
 • Oppstart: Etter avtale.
 • Sted: Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos Millum


Denne rekrutteringen gjøres av Academic Work på vegne av Millum. Du vil bli fast ansatt i Millum. Alle spørsmål kan sendes til rekrutteringsansvarlig Ingvild Thomassen

Kunne du heller tenkt deg å jobbe hovedsaklig med frontend? Se ledige stillinger hos Millum HER!

Informasjon om bedriften

Millum ble etablert i 2002, og er nå 33 ansatte som jobber innen utvikling, drift/support, markedsføring, KAM/salg og konsulenttjenester.

Millums bransjefokus gjør at de skaper gode løsninger fordi de forstår kundenes forretning og behov. Med dette bransjefokuset har de lykkes i å etablere seg som en ledende aktør i Norge, Sverige og Danmark. Deres rolle som fasilitator sikrer en god handel satt i system. I dag handles det for ca 9 milliarder gjennom Millums løsninger, og de fortsetter å vokse i Norden.

Vil du vite mer? Ta en titt på våre nettsider; www.millum.no og www.matinfo.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen