Vil du være en del av et grønt og voksende teknologiselskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kolbotn
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nysgjerrig på miljøvennlige løsninger, og vil jobbe som costumer success manager i et voksende selskap?

Informasjon om stillingen

E.ON er i rask vekst, med stadig flere kunder, og de ser i den forbindelse etter sin nye Costumer Success Manager. Dette er en spennende stilling med mulighet til å sette ditt preg på både kundeopplevelser og interne prosesser.

Du vil svare på kundehenvendelser innen b2b-segmentet. Det er mange typer spørsmål knyttet til ladeboks. Det kan blant annet være spørsmål om installasjon, eller feil som har oppstått. Du vil være eneste som sitter i denne rollen, samtidig som du vil være en del av et team med tre andre som alle jobber for å skape de mest fornøyde kundene.

En annen sentral del av jobben, er å følge opp at prosesser går som de skal, og jobbe for å forbedre og forenkle prosessene. Her vil du få være litt "detektiv" i systemene og jobbe proaktivt for å sikre de beste løsningene ut mot kunde. Vi ser etter deg som liker å komme nye idéer og sette ting i system.

Arbeidstiden er 8-16 med mulighet for hjemmekontor et par dager i uka.

Arbeidsoppgaver

 • Følge opp kundehenvendelser via ticket-system
 • Feilkonfiguere i systemet
 • Forbedre og strukturere interne prosesser/systemer
 • Andre forefallende oppgaver

Vi søker deg som

 • Er strukturert, stresstolerant og viser initiativ
 • Gjerne har en ekstra interesse og nysgjerrighet for det tekniske
 • Fordel med erfaring med kundeservice, men ikke et krav

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Heltid, 1 års engasjement med mulighet for forlengelse/fast ansettelse
 • Plassering: Kolbotn
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. E.On har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

E.On er et av Europas største energiselskaper, og Norge er nå et av 18 europeiske land som E.On befinner seg i. De tilbyr smarte, opptaderte og lønnsome løsninger for el-bil lading. E.On er førende på grønne E-Mobility-løsninger, og ovr 93% av enerien de produserer i Norden kommer fra fornybare g Co2 nøytrale kilder.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen