Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Lagermedarbeider søkes til Ateas GoITloop!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Trives du med rutiner, tett samarbeid i team og er effektiv i ditt arbeid? Har du samtidig interesse for data og IT? Da kan denne stillingen være rett for deg!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Atea ser Academic Work etter ny lagermedarbeider til deres GoITloop avdeling. GoITloop er Ateas konsept utviklet for å hjelpe kunder med å avhende utrangert IT-utstyr og bidra til å ta utstyret inn i sirkulærøkonomien. Atea tar sin del av ansvaret for en bærekraftig samfunnsutvikling. Slik gjør de IT bærekraftig, reduserer miljøpåvirkningen, øker effektiviteten og senker kostnaden.

Som Lagermedarbeider i Atea vil din hverdag i stor grad innebære fysisk aktivitet. Arbeidshverdagen din vil innebære å håndtere innkommende varer og klargjøre dette for videre forsendelse til hele Norge, samt logistikken som medfører. Foruten å tilby en fysisk krevende og viktig jobb, kan vi garantere deg et svært godt og inkluderende arbeidsmiljø. En jobb i Atea innebærer at hver og en av dem tar eierskap og ansvar for jobben og fremtiden til selskapet. De vet at de er gode alene, men aller best sammen.

Arbeidsoppgaver

 • Utsendelse og mottak, samt sortering av goITloop-skap
 • Registrering av innehold i Pre-system
 • Sørge for sertifisert knusing av disker
 • Bestille transport og klargjøre dokumentasjon av ferdig sorterte skap for leveranse til Logistics
 • Sortere og håndtere restavfall
 • Dialog med gjenvinning partnere
 • Utvikle arbeidsprosesser sammen med Atea Logistics


Lær mer om Ateas goITloop i videoen nedenfor!

Vi søker deg som

 • Trives med fysiske arbeidsoppgaver
 • Aktivt søker utfordringer og tar initiativ til å utforske nye smartere måter å jobbe på
 • Har erfaring fra lagerarbeid
 • Kan kommunisere flytende på norsk, muntlig og skriftlig
 • Har truckførerbevis


Som person er du løsningsorientert, positiv og trives med et høyt arbeidstempo. Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi ser frem til å høre fra deg innen 06.05.2022. Med utgangspunkt i den korte søknadsfristen så anbefaler vi deg å søke i dag, da annonsen vil bli tatt ned ved funn av riktig kandidat. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss på madeleine.greenfield@academicwork.no.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% engasjement over 6 måneder, med mulighet for fast ansettelse
 • Plassering: Alf Bjerckens vei 10, 0596, Oslo

Informasjon om bedriften

Atea er spesialister innen IT-infrastruktur. Våre 1650 ansatte i Norge jobber for en bedre fremtid bygget med IT. Vi utvikler smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa. I mer enn 50 år har Atea vært med på å drive utviklingen fremover med teknologi. Med 24 lokalkontorer spredt ut over hele Norge, kjenner vi hver krik og krok og hver bransje som vår egen lomme. Sammen med våre kunder har vi skapt bedre offentlige tjenester og mer lønnsomme bedrifter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen