Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du Com4s nye Product and Delivery Manager?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.05.2022
Gå til søknadsskjema

Vi søker nå en Product and Delivery Manager med ansvar for at vi har de riktige produktene til kundene og at vi leverer disse på en god måte måte. Rollekombinasjonen har betydelige synergier knyttet til kompetanse, oppgaver og samarbeidsflater, samt mulighet for direkte feedback fra kundefront til produkt. I Product Manager rollen har du eierskap til Com4 sin produktportefølje innen 2G-5G mobildata (IoT og FWA), og vil utvikle denne med markedsutviklingen – f.eks. sikker skytilkobling og private 5G nett. I Delivery Manager rollen sikrer du kvalitet på våre leveranser til kunder etter salg, samt kundetilfredshet i driftsperioden. Stillingen er et viktig bindeledd både mot kunde og internt mellom salg og teknisk avdeling. Du vil forme rollen i tråd med virksomhetens behov med din leder. Du vil rapportere til CTO.

For at du skal lykkes tror vi du har noen av følgende egenskaper og kvalifikasjoner. Det viktigste er likevel din motivasjon og evne til å vokse inn i rollen der erfaring mangler: 

  • Erfaring med produktutvikling og/eller produktledelse. Kommersiell forståelse.
  • Erfaring med ledelse av kundeleveranser, eller innføring av tjenester på kundesiden.
  • Positivt med kurs/sertifisering innen prosjektledelse og/eller smidig metodikk.
  • Interesse for teknologi og bransjeerfaring fra f.eks. IT, telecom eller IoT.
  • Du evner å raskt sette deg inn i komplekse problemstilling og avveininger.
  • Du kan både jobbe strukturert over tid, samt være kreativ og fleksibel når det trengs.
  • Gode samarbeids– og kommunikasjonsevner – både internt og med kunder.
  • Finner det meningsfullt å bidra til kundens suksess / gode tjenester for sluttbrukerne i viktige sektorer i samfunnet, slik som transport, energi, helse og jordbruk m.m.
  • Aller helst relevant utdannelse på bachelornivå eller høyere


Com4 er en svært attraktiv arbeidsplass. Vi har en fleksibel og vekstorientert gründerkultur, samtidig som vi tilbyr trygghet og konkurransedyktige betingelser. Vi har et meget godt arbeidsmiljø – her finner du hyggelige og kompetente kolleger i et team som hjelper hverandre og jobber sammen som et lag. Vi legger stor vekt på det sosiale, inkludert jevnlige events og feiring av suksesser med firmaturer o.l.  Vi tilbyr topp-moderne lokaler i tech-hub´en som har vokst frem på Løren/ Hasle-Linie. Vi forventer selvstendighet og engasjement fra deg, og tilbyr til gjengjeld fleksibilitet mtp hjemmekontorordninger og valg arbeidsverktøy som passer deg.

Her får du virkelig muligheten til å utgjøre en forskjell for Com4 og våre kunder.

Om arbeidsgiveren

Com4 er en mobiloperatør som tilbyr kommunikasjonstjenester for vekstmarkedet Internet of Things (IoT). Com4 er et selskap basert i Oslo, og har en omsetning på ca 250 MNOK og positive regnskapstall etter mange år som markedsvinner i Norge. Vår eier er Wireless Logic konsernet i UK som er en leder i bransjen globalt, med 9 millioner SIM globalt og operasjoner i mer enn 10 land. Com4 drives autonomt og har ansvar for egne kunder, tjenester og tekniske plattformer, og har fått ytterlige ansvar for å levere globale konnektivitetstjenester til konsernet.

Våre suksessfaktorer er innovative løsninger, godt samarbeid internt og eksternt, samt IoT/M2M know-how i alle ledd av organisasjonen. Vi er gjennom Wireless Logic i Gartners “Magical Quadrant” anerkjent som en global leder innen IoT konnektivitet, og ambisjonen er videre vekst gjennom innovasjon og skape de beste tjenestene for IoT markedet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen