Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Com4 – Marketing Manager

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.05.2022
Gå til søknadsskjema

Nå skal selskapet øke fokuset på markedsføring for å gjøre seg mer kjent blant relevante målgrupper internasjonalt. Vi ser etter deg med flere års erfaring og gode resultater innenfor markedsføring gjerne fra IT, telekom eller teknologi. Stillingsinnehaveren vil få stor frihet til å forme rollen og styre egen arbeidshverdag.

Sentrale arbeidsoppgaver: 

 • Utvikle selskapets markedsstrategi i samarbeid med CEO 
 • Utvikle markedsmateriell og salgspresentasjoner med enhetlig design, gode verdiforslag og relevant innhold 
 • Videreutvikle og vedlikeholde selskapets websider inkludert SEO optimalisering 
 • Prosjektleder for messer, konferanser og kundearrangementer 
 • Utvikle plan for sosiale media 
 • Fasilitere arbeidet med å skrive pressemeldinger 
 • Evaluere og velge ut samarbeidspartnere innenfor de ulike områdene som web, SEO, design, event etc. 


For at du skal lykkes tror vi du har noen av følgende egenskaper og kvalifikasjoner: 

 • Solid erfaring innenfor markedsføring, gjerne også mot markeder utenfor Norge
 • Ønskelig med erfaring fra IT, teknologi eller telekom. Domenekompetanse i IoT er et stort pluss
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper
 • Aller helst utdannelse på bachelornivå eller høyere


Com4 er en svært attraktiv arbeidsplass. Vi har en fleksibel og vekstorientert gründerkultur, samtidig som vi tilbyr trygghet og konkurransedyktige betingelser. Vi har et meget godt arbeidsmiljø – her finner du hyggelige og kompetente kolleger i et team som hjelper hverandre og jobber sammen som et lag. Vi legger stor vekt på det sosiale, inkludert jevnlige events og feiring av suksesser med firmaturer o.l.  Vi tilbyr topp-moderne lokaler i tech-hub'en som har vokst frem på Løren/ Hasle-Linie. Vi forventer selvstendighet og engasjement fra deg, og tilbyr til gjengjeld fleksibilitet mtp hjemmekontorordninger og valg arbeidsverktøy som passer deg.

Her får du virkelig muligheten til å utgjøre en forskjell for Com4 og våre kunder.

Om arbeidsgiveren

Com4 er en mobiloperatør som tilbyr kommunikasjonstjenester for vekstmarkedet Internet of Things (IoT). Com4 er et selskap basert i Oslo, og har en omsetning på ca 250 MNOK og positive regnskapstall etter mange år som markedsvinner i Norge. Vår eier er Wireless Logic konsernet i UK som er en leder i bransjen globalt, med 9 millioner SIM globalt og operasjoner i mer enn 10 land. Com4 drives autonomt og har ansvar for egne kunder, tjenester og tekniske plattformer, og har fått ytterlige ansvar for å levere globale konnektivitetstjenester til konsernet.

Våre suksessfaktorer er innovative løsninger, godt samarbeid internt og eksternt, samt IoT/M2M know-how i alle ledd av organisasjonen. Vi er gjennom Wireless Logic i Gartners “Magical Quadrant” anerkjent som en global leder innen IoT konnektivitet, og ambisjonen er videre vekst gjennom innovasjon og skape de beste tjenestene for IoT markedet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen