Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Trives du i krysningspunktet mellom IT og business? Da anbefaler vi å lese videre!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Asker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet og ønsker å kickstarte din karriere som konsulent? I samarbeid med Manage-E søker vi motiverte hoder som ønsker å bidra i skjæringspunktet mellom IT og business.

Informasjon om stillingen

Manage-E er i vekst og søker nå etter flere konsulenter. Dette er den perfekte mulighet for deg som er nyutdannet, som har en stor interesse for teknologi og forretning og som elsker å jobbe med problemløsning. Som Junior Consultant i Manag-E Nordic AS vil du jobbe med implementering og videreutvikling av Service Management for egne kunder. Manag-E leverer en fremtidsrettet og ledende Enterprise Service Management løsning som driftes i Norge og som leveres over nettet som en SaaS-tjeneste. Din hverdag vil innebære å ha en variert rolle hvor du er involvert i flere prosjekter. Du vil gå i møter og være i daglig kontakt med samarbeidspartnere for å skape best mulig verdi i dine prosjekter.

Arbeidsoppgaver

 • Du vil delta i workshops sammen med dine kunder og leverandører for å forstå behov, samt finne best mulig løsning
 • Konfigurering av prosesser, datastrukturer, arbeidsflyt, rapporter, Dashboard etc.
 • Rådgi og støtte egne kunder underveis i prosessen
 • Designe og iverksette integrasjoner og automatisering for å understøtte prosessene og verktøyene
 • Bistå i oppfølging av endringshåndtering, kvalitetsarbeid og sikkerhet internt


Du blir tilbudt

 • Du får god opplæring, og oppfølging med egen mentor som er opptatt av å utvikle nettopp deg!
 • Du får jobbe med forskjellige kunder som gir deg variasjon, bredde og økt kompetanse
 • Videreutvikling gjennom kurs og sertifiseringer
 • Fleksibilitet i hverdagen rundt arbeidstid og sted
 • Gode pensjonsordninger som tjenestepensjon, helseforsikring og reiseforsikring
 • Arbeidsmiljø – Ta del i et arbeidsmiljø hvor vi operer som et team med frihet under ansvar

Vi søker deg som

 • Høyere utdanning innen IT, økonomi el. lignende
 • Har en god formidlingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Erfaring fra helpdesk, IT-support, konsulentarbeid eller service management er en fordel, men ikke et krav
 • En interesse for IT og ønske om å utvikle deg teknisk
 • Førerkort klasse B


For Manage-E er det viktig å få rett person på plass, og de personlige egenskapene vil bli vektlagt tungt i prosessen. Til rollen som junior konsulent er det viktig at du har god forretningsforståelse og evner å samarbeide og kommunisere med både kunder og kolleger. Videre så er det viktig at du er initiativrik og ser løsninger der andre ser problemer. Høres dette ut som deg? Da håper vi at nettopp du søker!

Øvrig informasjon:

 • Oppstart: Snarest / Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast stilling hos Manag-E
 • Plassering: Asker, men tilgang til gode kollektivtilbud
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Manage-E har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av av Academic Work


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Manag-E Nordic AS har spesialisert kompetanse på programvare fra Micro Focus innen service management, nettverksdrift, serverdrift, automatisering, med mer. Manag-E har en rekke kunder i Norge og Sverige, både i offentlig og privat sektor, herunder tre av Norges fem største kommuner og en rekke helseforetak. Selskapet er en Micro Focus Gold Partner for ITOM og ADM, og er en stor leverandør av tjenester for Micro Focus programvare. Manag-E har høy kompetanse og er aktive med å utvikle sine medarbeidere gjennom kurs og sertifiseringer. Manag-E har 10 tekniske ressurser innenfor områdene som selskapet adresserer, med sertifiseringer for alle viktige produkter som brukes av deres kunder i Norden.

Manag-E Nordic AS sine løsninger leveres av oss som en skytjeneste (SaaS), eller driftes av og hos kunden. Det er særlig SaaS-området som for tiden er i kraftig vekst.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen