Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Entur søker Produkteier – Digital Arbeidsplass!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Visste du at et av de største og mest innovative tech-miljøene i Norge finner du i statseide Entur. Entur er et ungt og framoverlent selskap der delingskulturen sta°r høyt, og innovative løsninger blir rullet ut pa° løpende ba°nd. 

For at det skal skje, er det nødvendig a° utvikle sømløse tjenester for hele mobilitets-Norge. Selv om det na° er 5 a°r siden oppstarten, er vi et ungt selskap som jobber med den nyeste teknologien og moderne prinsipper for utvikling og arkitektur. Va°re løsninger er tjenesteorienterte, hendelsesdrevet og skybaserte. Entur mottok i 2021 Fyrlyktprisen.

Vi skal na° styrke va°r interne IT-avdeling med en ra°dgiver- og driftsansvarlig for va°re kontorstøtteverktøy og Microsoft Azures portefølje, som kan bidra til best mulig utnyttelse av disse tjenestene blant va°re 450 medarbeidere. Entur søker primært skybaserte tjenesteløsninger for all kontorstøtte og Intern IT er en praktisk støttefunksjon i utvikling og drift av disse. Avdelingen er organisert under Strategi og Organisasjon i Entur.

Arbeidsoppgaver

Du vil fa° ansvar for at organisasjonen utnytter de mulighetene som ligger i tjenestene og gjennom det skaper en enkel og effektiv arbeidshverdag for va°re medarbeidere. Ma°let vil være a° forbedre de ansattes utnyttelse av de valgte løsninger basert pa° virksomhetens behov. Det vil derav være minst like viktig a° “ta pulsen” pa° organisasjonsbehovene, som a° forsta° teknikken.

I Entur vil du fa° bryne deg pa° komplekse problemstillinger og jobbe ba°de med sluttbrukere og i prosjekter sammen med dyktige kolleger, og det er viktig at du tar eierskap til leveransemodeller og er oppdatert pa° nye tjenester. Du vil ogsa° være ressurs i daglig drift av disse tjenestene og ha helhetlig ansvar for Enturs kontorstøtteverktøy og Microsoft porteføljen som Azure AD, Microsoft 365 Apps og Endpoint Manager.

 • Innføring av kontorstøtteverktøy som Microsoft 365, Atlassian, Slack med flere
 • Drift og vedlikehold av Azure AD
 • App- og klientha°ndtering i Microsoft Endpoint Manager


Du vil fa° mulighet til faglig pa°fyll gjennom kurs og sertifiseringer, noe som ogsa° vil være nødvendig for a° holde seg oppdatert i nye tjenester som tilbys.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har erfaring med brukerorientert innføring av Microsoft Azure og Microsoft 365 porteføljen, og brenner for innføring av fremtidens digitale samarbeidsflater.

 • Erfaring med integrasjoner av tjenester mot Microsoft 365 og Azure (sette opp Single Sign-On mot Azure AD for tredjepartsapplikasjoner)
 • Erfaring med automatiseringsskripting og PowerShell og/eller Microsoft Graph & Infrastructure As Code
 • Generell IT-driftserfaring med utvikling/innføring av prosesser/rutiner
 • Erfaring med integrasjoner av tjenester mot Microsoft 365 og Azure/ sette opp Single Sign-On mot Azure AD for tredjepartsapplikasjoner.


Personlige egenskaper

 • Interessert for hvordan ny teknologi og funksjonalitet kan utnyttes i en virksomhet ? Gode kommunikasjons- og samhandlingsevner
 • Serviceinnstilt og en lagspiller
 • Trives med a° jobbe i team og liker a° ta ansvar for egne oppgaver
 • Løsningsorientert og har stor gjennomføringsevne
 • Motivert av a° levere kvalitet
 • Strukturert og evner a° holde oversikt


Vi er ganske sikre pa° at du er en av de som blir trigget av buzzord som «smidig ledelse» og «DevOps» og har en framoverlent ma°te a° løse oppgaver

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktig lønn
 • Ledende pensjons- og forsikringsordninger
 • Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø med gode velferdsordninger
 • Du vil fa° en unik mulighet til a° drive nyutvikling og blir en del av et dyktig team.


Vi gir deg den gode følelsen av a° løse et viktig samfunnsoppdrag med topp moderne teknologi. Du fa°r utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i en kunnskapsrik og solid organisasjon.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for a° bidra til enda bedre oppgaveløsning. #mangfold

Dersom du ønsker a° reservere deg fra oppføring pa° offentlig søkerliste ma° dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Vekket dette en interesse? Da vil vi gjerne snakke med deg! Ta kontakt med våre rådgivere Arne Henning Underdal-Loktu: arne.loktu@capus.no / Rebecca Vatnar: rebecca.vatnar@capus.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen