Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Kompetanse innen 3D modellering og ønsker å jobbe med salg?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.05.2022
Gå til søknadsskjema

Å skape merverdi for kunder og samtidig skape vekst i selskapet er den viktigste rollen til en selger. Nå er vi på jakt etter en sulten student som ønsker relevant erfaring gjennom å jobbe som teknisk kundekonsulent!

Informasjon om stillingen

Alfa Display jobber innenfor markedsføring og annonsering. Her vil du tre inn i et mindre selskap hvor du får store muligheter til å utvikle deg, og tilegne deg ny verdifull erfaring ved siden av studiene. Alfa Display vil legge til rette for at du skal få en positiv start på karrieren og vil følge deg tett opp.

I rollen vil du jobbe mot bestemte markeder for å selge og utvikle tjenestene og løsningene til Alfa Display. Du vil primært jobbe med mail og oppfølgning av kunder via telefon, i tillegg til å tegne løsninger.

Engasjementet varer i hovedsak fra august og ut året, og det kan være muligheter for forlengelse. Vi ser for oss at du har mulighet til å jobbe minimum 30 % med oppstart i august.

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Du vil få mulighet til å ta del i et innovativt og fremtidsrettet selskap, og har mulighet til å påvirke veien videre
 • Vi er ledende innenfor de produktene vi jobber med, og du har svært store muligheter for å utvikle din egen kunnskap både på program- og produktnivå.
 • Denne rollen er fleksibel og passer derfor deg som er student, da vi kan avtale arbeidstid i forhold til timeplanen din

Arbeidsoppgaver

Kundekontakt - Det er her salgsmagien oppstår, og du vil gjennom mail og telefon nå ut til dine kunder. De du skal kontakte har allerede Alfa Display tilgjengelig. Du vil bruke maler som selvfølgelig må tilpasses noe avhengig av hvilket selskap du jobber mot.

Oppfølgning og ordreadministrasjon – I rollen vil du tilby dine kunder blant annet vareprøver hvor du vil sende ut prøver til kunder. Du vil også jobbe mot å close salg og ta imot bestillinger.

Teknisk tegning - I tillegg til salg vil du jobbe med å tegne og utvikle løsnigner etter kundenes behov

Vi søker deg som

 • Er student innenfor relevant fagfelt
 • Har erfaring med Solidworks eller Fusion360

Hva skal til for å bli dyktig i stillingen som teknisk kundekonsulent?

Vi tror på ambisjon og din vilje til å lykkes. Personligheten og ditt potensiale er det vi er mest opptatt av når vi vurderer deg til denne stillingen. For å trives og lykkes i denne rollen ser vi etter deg som:

 • Er nysgjerrighet og leter etter muligheter
 • Har sterk formidlingsevne både skriftlig og muntlig
 • Er god til å lytte og forstå mennesker
 • Kan jobbe selvstendig
 • Er målrettet og selvdreven
 • Tør å utfordre deg selv


Høres dette ut som deg? Da ønsker vi å høre fra deg.

Annet

 • Arbeidssted: Trondheim
 • Omfang: 1-2 dager i uken, prosjektstilling fra august og ut året, med gode muligheter for forlengelse
 • Oppstart: Etter avtale
 • Søknadsfrist: 25. mai 2022.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Mia Skjetne Hansen på mia.hansen@academicwork.no.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen interessant. Seneste søknadsfrist er 25. mai 2022.

Informasjon om bedriften

Alfa Display jobber med markedsføring og annonsering. De leverer alt fra gatebukker, plakatramme, banner og roll ups, og butikkinnredning til kundetilpasset produksjon. Alfa Display jobber etter prinsippene kontroll, planlegging og produksjon.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen