Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du rå på å skape attraktive produkter, og i tillegg har erfaring innen produktutvikling?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ice søker nå etter en dyktig, kommersielt anlagt og kreativ Product Manager – B2C til sin avdeling Product & Offerings. Avdelingen har i dag ansvar for alle ice sine produkter og tjenester, herunder abonnement, programmer og konsepter for mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Som Product Manager – B2C vil du blant annet ha ansvar for nye, men også eksisterende produkter og tjenester til privatmarkedet. Du vil også lede innovative og spennende prosjekter fra idéfase til ferdig levert produkt til kunde, i tett samarbeid med ulike avdelinger internt hos ice.

Aktuelle kandidater har erfaring?innen produktutvikling, har god forretningsforståelse og liker å lede arbeidsprosesser på tvers av verdikjeder. Du er en god relasjonsbygger og evner å få mennesker til å jobbe sammen mot et felles mål, samtidig som du er opptatt av å optimalisere og effektivisere eksisterende arbeidsprosesser for å lage nye, lønnsomme tilbud og abonnementer til privatmarkedet.?Stillingen rapporterer til Team Lead Basic Communication. 

Ansvarsområder:  

 • Forvalte ice sine kampanjeprodukter og tilleggsprodukter, herunder prising, effektmåling, mulighetsanalyser, produktlønnsomhet og forretningsregler
 • Lede utvikling av nye produkter og tjenester fra idé til ferdige salgbare produkter, og forvalte dem gjennom hele produktets livssyklus.
 • Overvåke markedet, og være initiativtaker for alt fra optimalisering til nyutvikling.


Kvalifikasjoner:  

 • Solid forretningsforståelse, og går gjerne analytisk til verks med innsikt for å skape attraktive produkter 
 • Telecomerfaring er positivt
 • Erfaring med lederskap innen produktutvikling eller prosjektledelse
 • Høyere utdannelse gjerne fra en kommersiell eller teknisk retning? 
 • Solide språkkunnskaper innen norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper:  

 • God system- og teknisk forståelse og med et kommersielt anlagt hode  
 • Engasjert og positiv, liker høyt tempo og en god latter
 • Selvgående og strukturert 
 • Proaktiv og løsningsorientert
 • God relasjonsbygger med meget gode kommunikasjonsferdigheter


Ice tilbyr:  

 • Mulighet til å jobbe i et moderne teknologiselskap i sterk utvikling
 • Stor fleksibilitet og mulighet til å definere din egen arbeidshverdag og rolle
 • Unike, spesialbygde kontorer i Nydalen som fasiliteter en aktivitetsbasert arbeidsmetode.


Norges 8. beste arbeidsplass i Great Place to Work kåringen i 2022

Søknadsfrist: SNAREST

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Partner Kristian Lennertzen (916 16 073 / kl@capus.no) eller Rådgiver i Capus Snorre Helseth (41 60 86 40 / sh@capus.no). 

Om arbeidsgiveren

Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av Norges nye mobilnett har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre det Norske mobilmarkedet til det bedre for deg – og alle mobilkunder i Norge.

Gjennom syv korte år som mobiloperatør har vi gått fra én kunde og én mobilmast, til 700 000 kunder og bygget Norges nye og moderne mobilnett. Et nett vi har bygget for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger – til enda lavere pris.

I tillegg til å bygge eget nett og være Nordens hurtigst voksende mobilselskap fem år på rad, har vi satt Rollover og Rollover Deling på kartet. Vi har presset prisene, lansert Norges eneste gratisabonnement for barn og samtidig blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen