Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du opptatt av teknisk support og brukerservice?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lillehamer
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.05.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Er du opptatt av teknisk support og brukerservice? Motiveres du av gode resultater og holder du hodet kaldt når det koker rundt deg? Da har vi en utfordring til deg!

Avdeling for Lokal service er organisert under virksomhetsområdet Kunde og servicetjenester og har ansvaret for all support ute på sykehusene i Helse Sør-Øst, lokalisert fra Tynset i Nord til Flekkefjord i Sør.

Lokal service Nord har Akershus universitetssykehus og Sykehuset Innlandet som sine primære kunder.

Arbeidet består i å yte IKT-support til brukere ute på sykehusene, samt klargjøring, utplassering og retur av IKT-utstyr. Du vil rapportere til seksjonsleder for Lokal Service Nord. 
Arbeidssted Primært Lillehammer, men kan også vurdere lokasjon Gjøvik avhengig av bosted til foretrukken kandidat.

Arbeidstid: Mandag-Fredag 08:00 – 15:30 

Du må ha førerkort og disponere egen bil.

Arbeidsoppgaver

 • Support som krever lokal stedeværelse hos bruker.
 • Klargjøring og utplassering/utskifting av IKT-utstyr.
 • Bistand til prosjekter
 • Deltakelse i hjemmevaktordning

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra Teknisk Support og/eller brukerbetjening
 • IKT-faglig innsikt
 • Gjerne kjennskap til helsevesenet
 • Førerkort og disponerer egen bil
 • Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning


Utdanningsretning

 • IKT fag


Utdanningsniva?

 • Fagskole / Fagbrev (2 år)

Personlige egenskaper

 • Resultatorientert og handlekraftig
 • Service- og kundeorientert
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper
 • Flytende norsk, både skriftlig og muntlig
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Spennende oppgaver i et dynamisk miljø som preges av både samarbeid og selvstendig ansvar
 • Et godt arbeidsmiljø med kompetente medarbeidere.
 • Lønn etter avtale.


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Bjørn Ruud
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
907 44 873
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen