Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønske om å jobbe med integrasjoner i verdens største sikkerhetsselskap? Da anbefaler vi deg å lese videre!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du sulten på nye utfordringer og ser for deg en karriere i et selskap med opp mot 1000 systemer? Her er muligheten for deg som ønsker å utvikle deg som integrasjonsutvikler.

Informasjon om stillingen

Securitas er verdens største sikkerhetsselskap, med 355.000 medarbeidere i 48 land. Nå åpner vi dørene for ferske og erfarne utviklere som ønsker å jobbe mot integrasjoner som en del av vårt Cluster North team. IT-avdelingen Cluster North består av landene Norge, Sverige, Finland og Danmark. Securitas er i stadig utvikling, og investerer i innovative tekniske løsninger, samt utvidelse av vårt dyktige team. Hos oss vil du bli en del av et team med nysgjerrige, nytenkende og høyst kompetente kolleger. Takhøyden er høy og samarbeid og kompetansedeling er noe vi verdsetter. Kulturen på kontoret gir rom for en god kombinasjon av faglig og sosial ytelse. Vi ser for oss at du trives med å jobbe med flere baller i luften og sjonglere mellom ulike prosjekter løpende.

Hvorfor jobbe hos Securitas?

 • Store og brede utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskap i vekst
 • 209 systemer i Norge, og over 1000 systemer
 • Grundig onboarding og personlig oppfølging fra dyktige kolleger og dedikerte ledere
 • Et arbeidsmiljø med lave skuldre preget av samarbeid og kompetanse

Arbeidsoppgaver

I rollen vil du jobbe med både programmering og vedlikehold av eksisterende og nye løsninger. Du vil hente ut informasjon fra SQL database, for å visualisere dem i PowerBI og senere integrere dem. Funn eller mangler som dukker opp blir dokumentert, for å skape god arbeidsflyt i avdelingen. Oppgaver knyttet til clusteret vil omhandle hele teamet, og du må både evne å tenke nytt og kreativt, samt lete deg frem til ulike løsninger.

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse innenfor IT (erfaring kan kompensere for manglende utdannelse)
 • Har et ønske om å jobbe med integrasjonsutvikling
 • Med fordel har du erfaring med eller interesse for Azure, PowerBI, C++, SQL og behandling av APIer
 • Plettfritt vandel, grunnet systemtilgang (vandelsattest må bestilles)


Som person er det viktig at du er løsningsorientert, samt innehar gode kommunikasjonsevner. Du vil samarbeide med teamet på tvers av landegrenser, så gode samarbeidsevner er viktig for å lykkes. Videre så er det viktig at du er nøyaktig i ditt arbeid, slik at dokumentasjonen blir gjort på en presis måte. Høres dette ut som deg? Da håper vi å se din søknad!

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest / etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast stilling hos Securitas AS
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Securitas har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen henvendes til madeleine.greenfield@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Securitas er verdens største sikkerhetsselskap, med 355.000 medarbeidere i 48 land. Våre kunder spenner fra kiosken på hjørnet til store, multinasjonale virksomheter. Alt vi gjør kan knyttes til de tre hjørnesteinene i vår forretningsfilosofi: menneske, teknologi og kunnskap.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen