Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Dataingeniør søkes til Adresseavisen!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.05.2022
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet innenfor et relevant fagfelt og ønsker å kickstarte karrieren din sammen med et av Norges største mediekonsern? Har du interesse for data og ønsker å være med å skape morgendagens nyhetsprodukt?

Informasjon om stillingen

Adresseavisen er en del av Polaris Media ASA og har ansvar for å utvikle dataplattformen for hele konsernet. Mediehverdagen er i rask endring og hos Adresseavisen er det data som understøtter innovasjon. Vi tror at hurtige og datadrevne tilbakemeldinger er nøkkelen for å skape engasjement hos våre lesere og interne brukere. Vi er nå på utkikk etter en dataingeniør som vil være med å styrke vårt Data og Analytics Team!

Hvorfor jobbe hos Adresseavisen?

Hos oss har vi et stort fokus på deg og din utvikling og gjennom vår fadderordning legger vi til rette for at du skal få frihet til å utvikle deg faglig. Vi kan skryte av et hyggelig, tverrfaglig miljø hvor du vil bli kjent med mange ulike personer. Arbeidshverdagen beskrives som morsom og variert med mange spennende oppgaver.

Hos oss vil du jobbe med å forme morgendagens mediehus gjennom datadrevet innsikt. Du vil jobbe tett og tverrfaglig med analytikere, forretningsutviklere, journalister og programvareutviklere og jobben du utfører vil nå ut til mange mennesker. Du vil bli lyttet til når det gjelder utvikling av dataplattformen og resten av produktene våre som blir stadig mer datadrevet. Vi jobber kontinuerlig med å skape en moderne og god plattform som reste av organisasjonen benytter, og du vil ha betydelig innflytelse på hvilke løsninger som vil bli valgt.

Videre tilbyr vi svært gunstige personalbetingelser, pensjonsordninger og nye, flotte lokaler i hjertet av Trondheim.

Vi søker deg som

  • Har høyere utdanning innenfor et relevant fagfelt
  • Har gode SQL-kunnskaper og programmeringserfaring innenfor Pyhton
  • Behersker godt engelsk og med stor fordel snakker norsk


Videre vil du også jobbe med skybaserte løsninger, datamodellering, smidig utviklingsmetodikk og IaC-tools. Hvis du ikke har kompetanse på områdene fra før vil du lære dette hos oss.

Som person er du

Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din rolle hos oss, og har tro på

  • Samarbeidsvillige personer som fungerer bra med andre mennesker. Du lytter, kommuniserer og opprettholder en konstruktiv dialog
  • Strukturerte personer som planlegger, organiserer og prioriterer jobben sin effektivt
  • Løsningsorienterte personer som samler inn nødvendig informasjon og kan identifisere de ressursene som trengs for å løse en oppgave


Annen informasjon

  • Oppstart: Etter avtale
  • Arbeidsomfang: Fulltid. Dette er en fast ansettelse direkte til Adresseavisen.
  • Plassering: Adressabygget. Ferjemannsveien 10, 7014 Trondheim
  • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work og alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til rekrutteringsansvarlig Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi mener vi har funnet riktig kandidat. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme, og senest innen 31. mai 2022

Høres dette ut som noe for deg? Send oss din søknad i dag med tilhørende CV og karakterutskrifter. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Informasjon om bedriften

Adresseavisen er en del av Polaris Media ASA, og har ansvar for å utvikle dataplattformen for hele konsernet. Polaris Media består av 53 mediehus i Norge og Sverige, med titler som nevnte Adresseavisen, Göteborgs-Posten, Fædrelandsvennen, Sunnmørsposten og Harstad Tidende. Konsernet har store ambisjoner om å være en data- og innsiktsdrevet virksomhet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen