Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du på jakt etter ditt neste steg i karrieren? Advisetech er på utkikk etter flinke folk!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
10.08.2022
Gå til søknadsskjema

Har du et par års erfaring fra konsulentbransjen og er på utkikk etter ditt neste steg i karrieren? Da anbefaler vi deg å søke til en spennende stilling som rådgiver hos Advisetech!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med vår kunde Advisetech søker de etter en fremoverlent og ambisiøs rådgiver til deres kontor i Oslo. Advisetech er et nyoppstartet tverrfaglig rådgivningsselskap innen digitalisering, strategi, teknologi og anskaffelser som jobber med noen av Norges største bedrifter. Selskapet består av 13 rådgivere med forskjellig bakgrunn og kompetanse. Du vil bli en del av et faglig miljø som setter samarbeid høyt og som ønsker å se hverandre lykkes. Arbeidsmiljøet er inkluderende og innovativt, og et sted med fokus på trivsel og sosiale opplevelser.

Som rådgiver vil arbeidshverdagen din være varierende og prosjektbasert. Du vil ha ulike oppgaver, aktiviteter og ansvar, og vil jobbe mye i team - enten med interne ressurser hos Advisetech eller andre samarbeidspartnere. På sikt vil du drive dine egne prosjekter og bygge porteføljer og nettverk for videre prosjekter. Advisetech ser etter deg som har god forståelse innen teknologi, digitalisering, økonomi og forretning, og som ønsker å ta initiativ til å gjøre hverdagen bedre for andre.

Denne stillingen er spennende da dette er et nyoppstartet selskap hvor man som ansatt vil har stor innflytelse på selskapets utvikling. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du kan forvente støtte og gode utviklingsmuligheter. Dette er en stilling hvor man ønsker å gjøre en forskjell, og hvor dine kolleger har et driv for det de jobber med, og en genuin interesse for å finne gode løsninger.

Du blir tilbudt:

 • Svært konkurransedyktige vilkår
 • Fleksibelt arbeidsliv
 • Varierte arbeidsoppgaver i et oppstartsselskap med flat struktur, hvor du får både ansvar og innflytelse
 • Kort vei til læringsmuligheter basert på kompetansenivå
 • Å jobbe sentralt i lyse kontorlokaler i Oslo Sentrum

Arbeidsoppgaver

Som konsulent vil arbeidsoppgavene dine variere, men nedenunder har vi satt opp noen eksempler:

 • Veilede og hjelpe ulike virksomheter på områder som IT, digitalisering og forretning
 • Prosjektledelse og kartlegging av behov
 • Implementering av ulike systemer og arbeidsformer
 • Endringsledelse
 • Anskaffelsesprosesser
 • Kontraktsforhandlinger og lisensforhandlinger
 • Leverandørutvikling og leverandørstyring
 • Prosesser og prosessutvikling

Vi søker deg som

 • Har gjennomført høyere utdanning i relevante felt, gjerne innen økonomi, prosjektledelse, digitalisering eller teknologi.
 • Har gode kunnskaper i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.
 • Har gode ferdigheter i Microsoft Office-pakken.
 • Har 1-3 års erfaring fra konsulentbransjen.


For vår kunde er personlig egnethet svært viktig. De ser etter deg som er strukturert, forretningsorientert, og som er nysgjerrig. Du er initiativrik og selvgående og liker ha orden på prosjektene som skjer i avdelingen. Videre er du samarbeidsvillig og søker alltid å bistå kundene og de rundt deg på en god måte.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale, og med hensyn til oppsigelsestid.
 • Arbeidsomfang: Heltid, 100% stilling fast ansettelse i Advisetech.
 • Plassering: Oslo, St. Olavs Plass 2.
 • Søknadsfrist: 10.8.2022.
 • Vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.

Informasjon om bedriften

Advisetech er et tverrfaglig rådgivningsselskap innen digitalisering, strategi, teknologi og anskaffelser. Fundamentet til AdviseTech bygger på ønsket om en arbeidsplass der vi virkelig kunne utrette noe. En arena som var friere, og samtidig tettere på, der vi fikk utløp for all vår kreativitet og kompetanse. Denne arbeidsplassen fant vi ikke, så da skapte vi den like godt selv. Sammen har vi vokst og utviklet akkurat den arbeidsplassen vi ønsket. En plass med sterke grunnverdier, driv for å utgjøre en forskjell og gjøre hverandre gode. For; gjør vi hverandre gode, gjør vi også kunden god. Sammen sitter vi på betydelig erfaring over mange år. Våre erfaringer stammer fra ulike bransjer, bedrifter og land. En variert og god miks som styrker selskapet, og ikke minst verdien for kundene våre. Hos oss får du derfor dedikerte støttespillere ved din side hele veien. Og kanskje til og med litt lenger.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen