Fullstack-utvikler med et øre for teknologi i verdensklasse?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du i starten av karrieren? Hos oss lager vi avansert hardware innen akustikk som kan gjøre alt fra å spore droner, til å redusere industriens påvirkning på miljøet. Vi søker 3 utviklere som kunne tenke seg en arbeidsplass hvor innovasjon er en del av hverdagen!

Informasjon om stillingen

Squarehead Technology AS er i ferd med å ta store steg ut i nasjonale og internasjonale markeder innen sikkerhet, forsvar og industri. I dag klarer systemene våre å oppdage droner med en høy grad av presisjon ved hjelp av akustikk og maskinlæring. Mikrofonarrayer er supermikrofoner sammensatt av mange vanlige mikrofoner som kan brukes til forskjellige typer akustisk måling, deteksjon og opptak. Vi lager nesten alt fra bunnen av. Over de siste 3-4 årene har vi bygget en solid infrastruktur for maskinlæring som lar oss lage nye spennende produkter basert på akustikk.

Du vil komme inn som en del av vår utviklingsavdeling for å videreutvikle eksisterende og skape innovative nye produkter. Med et godt grunnlag på plass så satser vi nå stort og vil vokse i markedene våre. Vi har store planer for årene som kommer og spennende utfordringer som vi vil løse sammen.

Vi tror du vil trives hos oss om:

 • Du ønsker en stor variasjon i arbeidet ditt. Vi jobber bredt og i prosjekter, og vi er flinke til å la dine interesser være en retningslinje for hva du jobber med.
 • Du vil jobbe tett med andre fagdisipliner selv om du har en softwarestilling.
 • Du ønsker kontinuerlig kompetanseheving, variasjon i arbeidet og faglige utfordringer som du kan vokse på.


I tillegg har vi god forsikringsordning, pensjon, kantine, moderne kontorer i Nydalen og konkurransedyktige betingelser.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe prosjektbasert med hele stacken vår. Det innebærer alt fra hardwarenær programmering, brukergrensenitt, maskinlæring og signalbehandling. Utviklingen skjer hovedsakelig i C++, men vi bruker også Python til automatisering, scripting og maskinlæring. Vi designer og utvikler avansert hardware og mekanikk, og sammenstiller og produserer sluttprodukter. Vi koder software på alle nivåer fra hardware-nær kode og opp i skya, brukergrensesnitt og native applikasjoner.

Konkret, hva vil du få bryne deg på?

 • Moderne C++
 • Brukergrensesnitt gjennom web
 • WebSocket, WebGL, JavaScript, TypeScript, Vue.js ++
 • Python
 • iOS, Android
 • MacOS
 • Yocto
 • Continous Integration, Gitlab, Unit testing

Vi søker deg som

 • Har en relevant utdannelse innen informatikk, datateknikk, kybernetikk eller elektronikk. Har du erfaring vil det kunne kompensere for dette.
 • Som kan kommuniserer godt på norsk og engelsk.


Det aller viktigste er at du har lyst til å jobbe på en allsidig, prosjektbasert måte, og at du er en som liker å diskutere deg fram til de beste løsningene sammen med kollegaene dine. Som utvikler hos Squarehead har du stor påvirkning på produktene våre. Vi har et godt tverrfaglig miljø som gjør at vi kan ta raske beslutninger og gi liv til gode ideer.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast stilling hos Squarehead
 • Plassering: Oslo, Nydalen
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Squarehead har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Squarehead Technology AS er et norskeid selskap som ble grunnlagt i 2004. Siden da har våre folk gjort avansert produktutvikling fra A til Å og er i dag anerkjent som verdensledende innen retningsbestemt mikrofonteknologi. Vi produserer og selger egenutviklede produkter basert på vår patenterte mikrofonarray-teknologi. Mikrofonarrayer er supermikrofoner sammensatt av mange vanlige mikrofoner som kan brukes til forskjellige typer akustisk måling, deteksjon og opptak. Selskapet består av rundt 50 ansatte men vi har ambisjoner om å utvide staben vesentlig i løpet av det nærmeste året. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, men vi har også tilstedeværelse internasjonalt, blant annet Danmark, USA og Canada.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen