Senior Nettverkskonsulent

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Ottestad, Porsgrunn, Fredrikstad, Grimstad
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Seksjon for datakommunikasjon er organisert under avdeling Basistjenester i virksomhetsområdet IKT Tjenester og har ansvar for drift og utvikling av nettverkene i og mellom alle sykehus i Helse Sør-Øst. Nettet består av blant annet ca. 6 000 svitsjer, 500 rutere, snart 20 000 aksesspunkter og ca. 400 lokasjoner sammen.

Vi søker nå en godt erfaren, teamorientert og stabil kollega til enhet Nettverksleveranser innenfor datakommunikasjon sitt ansvarsområde. I seksjonen har vi stort fokus på drift, leveranser og kontinuerlig forbedring. Hos oss vil du få en unik anledning til å bruke din kompetanse som bidrag til et samfunnsnyttig oppdrag. Du får brukt din dype kompetanse innen nettverksteknologi og vil være del av et fagområde og en seksjon i stadig utvikling. Vi leverer nettverk til alle store Helseforetak i HelseSørØst og du vil jobbe med flere av disse.

Du vil få en svært spennende stilling og utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, samt mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; helse-IKT!

Denne stilling er lokalisert i våre lokaler i  Hoffsveien 1D, 0275 Skøyen, Oslo

Arbeidsoppgaver

 • Ta ansvar og bidra i operativ drift, leveranser, prosjekter og forvalting av nettverket til Helse Sør-Øst
 • Deltakelse og aktiv bidragsyter i fagteam for Nettverk
 • Bidra til å heve kompetanse i seksjonen og styrke samarbeid og forståelse med omkringliggende fagmiljøer
 • Reisevirksomhet må påregnes

Kvalifikasjoner

 • Universitets eller høgskoleutdannelse på bachelor eller masternivå
 • Tung og relevant arbeidserfaring kan oppveie for manglende formell kompetanse
 • Kan vise til lang erfaring og sterke resultater fra drift av store og komplekse datanettverk
 • Dokumenterte sertifiseringer innen nettverk vil være en fordel
 • Erfaring med Cisco LAN, WIFI, WAN og Datasenter
 • Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

 • Du er fremoverlent, jobber godt selvstendig og er en god lagspiller
 • Du kan vise til bred erfaring og sterke resultater fra forbedrings- standardiserings- og automatiseringstiltak fra tilsvarende IKT-miljøer 
 • Du har bred erfaring fra arbeide med komplekse drift, leveranse og forvaltningsoppgaver av nettverk på tvers av teknologi og nettverksleverandører
 • Du er opptatt av kvalitet i dokumentasjon og sørger for at dine omgivelser også er det
 • Du har høy gjennomføringsevne
 • Du har tung teknisk forståelse og evne til å dykke ned i detaljer samtidig som du evner og ivareta et helhetlig bilde
 • Du har god forståelse for kunde, god serviceinnstilling og kundedialog  
 • Du er nøyaktig og kvalitetsbevisst

Vi tilbyr

 • En utfordrende og variert stilling som kombinerer fokus på operative tekniske oppgaver og arbeid med viktige forbedringstiltak i et spennende fagmiljø med dyktige kollegaer
 • Et spennende og kompetent miljø hos en av Norges største IKT-bedrifter
 • Varierte arbeidsdager der du kan jobbe fra våre lokaler på Skøyen, Fredrikstad, Grimstad, Porsgrunn, Gjøvik, Hamar eller Drammen og ute hos helseforetakene
 • Fleksible arbeidstidsordninger og mulighet for fleksibelt arbeidssted
 • Fokus på faglig utvikling og sertifisering
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Roy Kenneth Torgersen
Stillingstittel
Enhetsleder
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen