Ønsker du å utvikle deg innen IT- drift og teknologi?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe i et selskap som alltid er på jakt etter innovasjon og nye løsninger? Her får du være med på å utvikle m365 og skyløsningene våre og bidra til at vi sammen kan utvikle oss. For deg som ønsker å ta neste steg i IT karrieren din og få litt mer ansvar så har vi et hjem til deg!

Informasjon om stillingen

Databeat.Net AS er en solid norsk gründerbedrift. Vi utvikler og selger programvare for publisering og avspilling av media og web-innhold på ulike typer skjermer; mobiltelefoner, tablets, profesjonelle Public Displays og store LED-vegger. Vi holder til i flotte og moderne lokaler på Ryen i Oslo.

Teamet du skal inn i er vår Programvare-avdeling, i alt 12 personer. Vi er ansvarlig for forskning, design, utvikling, vedlikehold, teknisk salgsstøtte opplæring og kundestøtte. Vi snakker daglig med vårt Offshore-development-team, nye og eksisterende kunder, partnere og brukere. I spennvidden mellom små og svært store kunder og partnere bryner vi oss daglig på skarpe IT-hoder. Det motiverer oss og gjør oss stadig bedre.

Kristian vil være en av dine nærmeste kollegaer, dette sier han om hverdagen:

"Databeat er et spennende software selskap hvor det skjer noe nytt hele tiden. Med et marked som stadig digitaliseres oppstår det nye muligheter og utfordringer, hvor ingen dager er like.? Som del av teamet får jeg vært med på en spennende reise, med interessante prosjekter hvor jeg får muligheten til å påvirke utvikling av produkter og tjenester for å møte kundens behov."

Du blir tilbudt

 • Muligheten til å vokse i rollen og i organisasjonen.
 • Fantastiske kolleger i et solid gründer-selskap med en uformell stil og omgangstone.
 • Et fremoverlent selskap i sterk vekst, med spennende produkter og høye ambisjoner.
 • En arena for konstant relevant læring.
 • Teknisk og praktisk opplæring.

Arbeidsoppgaver

Nå skal vi fokusere og forsterke teamet og trenger deg som er teknisk dyktig, nysgjerrig på kunnskap i dybde og bredde, med arbeidsglede og gode samarbeids-evner.

Vi ser for oss at du har solid bakgrunn i teknisk støtte og/eller konsulentbransjen, gjerne med m365 infrastruktur og web-teknologier, og at du nå gjerne vil ta mer ansvar for både for arbeidsplassen og din egen videreutvikling. Her ønsker vi at du selv bidrar til å definere stillingen og arbeidsoppgavene dine i samspill med dine kolleger.

 • På ulike måter bidra til videreutvikling av plattformen vår, herunder muligheter med m365; Exchange, Sharepoint, Teams, web-teknologier, sikkerhet, rutiner og prosesser.
 • Teknisk produkt-støtte og system-overvåkning
 • Opplæring og onboarding av ansatte, kunder og partnere
 • Støtte growth-teamet i kundemøter og innsalgsprosesser
 • Bidra til vårt Databeat Academy; på webinarer og med kunnskaps-artikler.

Vi søker deg som

 • Har en sterk interesse for teknologi gjerne mediarelatert
 • Har gjerne fagbrev og erfaring fra 1/2 linje IT- support
 • Godt kjent med PC'er, software, nettverk, kontroller og skjermer
 • Du er komfortabel med å snakke foran et mindre publikum
 • Har førerkort klasse B
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, du blir fast ansatt hos Databeat
 • Plassering: Ryen, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Databeat har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen