Python-utvikler i starten av karrieren?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med noe virkelig innovativt? Hos Blue Tree gir vi deg utløp for kreativiteten din og muligheten til å levere på et nyskapende prosjekt fra starten sammen med erfarne kolleger!

Informasjon om stillingen

Hos oss har vi en enorm fleksibilitet når det kommer til kompetanseheving. Har du vurdert tanken på å bli konsulent for å få en bredere kompetanse? Du vil bli en inhouse utvikler hos oss, men du vil få muligheten til å være konsulent parallelt om du skulle ønske det. I starten hos oss vil du jobbe på et nyskapende prosjekt som du kan lese mer om under arbeidsoppgaver.

Vi vil gjøre det vi kan for å gi deg det beste av begge verdener om du ønsker det. Samtidig er vi eksperter på infrastruktur, så for deg som er på jakt etter en bredde i kunnskapen eller har en generell interesse for IT og teknologi så vil vi imøtekomme det.

Hos oss har vi en enorm fleksibilitet når det kommer til kompetanseheving. Har du vurdert tanken på å bli konsulent for å få en større læring eller nye inntrykk? Da kan du gjøre det gjennom oss om du ønsker, samtidig som du kan ha inhouse prosjekter. Vi vil gjøre det vi kan for å gi deg det beste av begge verdener om du ønsker det.

Bjørnar, som har jobbet i Blue Tree siden 2016, vil bli en av dine nærmeste kolleger. Du vil også bli kjent med han gjennom rekrutteringsprosessen. Vi har spurt han hvorfor han trives i Blue Tree:

"Jeg trives best med at jeg har mye variasjon i arbeidsoppgaver (etter eget ønske) og at jeg er med på å bestemme hva slags arbeidsoppgaver jeg har. I tillegg synes jeg vi har en sykt kul gjeng med folk som jeg liker å være med. Jeg synes også det er veldig spennende og lærerrikt å være en del av et selskap i stor vekst."

Stacken du vil få jobbe med og ikke minst lære: Python, Django og Celery.

Kubernetes (Helm, Docker) - Gitlab - Google Cloud Platform - Rabbitmq - Elastic Cloud

Du blir tilbudt

 • En hverdag hvor det er rom for å bruke tid på læring, med god hjelp fra kollegaer som Bjørnar
 • Muligheten for å jobbe både inhouse og som konsulent (etter eget ønske)
 • En arbeidsplass hvor vi er eksptert på infrastruktur og vi automatiserer alt vi kommer over
 • Kolleger som vil støtte deg i din utvikling
 • Du vil starte arbeidet på et innovativt produkt hvor vi skal skape noe helt nytt

Arbeidsoppgaver

Starten av din utviklerkarriere vil du begynne på Upstacked, som er en alt-i-ett sentralisert driftsautomasjonsplattform, for intern IT og MSP-er, med målsetting om å knuse SLA-krav. Målet med Upstacked er å forenkle og forbedre IT-drift slik at man sparer penger og ressurser samtidig som brukerne har et verktøy man trives og ønsker å jobbe i. Dette gjøres blant annet ved automatisere oppdagelse av IT-infrastruktur og oppsett av monitorering, kontinerlig helsesjekk og avansert korrelering av hendelser med egenutviklede algoritmer. Det jobbes kontinuerlig med å forbedre og legge til nye funksjoner for å hjelpe og forenkle IT-drift, noe som du kommer til å ta del av. Upstacked brukes idag til drift av noen av Norges største selskaper.

Vi søker deg som

 • Du har en relevant utdannelse
 • Du har kjennskap til objektorientert programmering, helst Python.
 • Vi vil gjerne høre om det du kan og alt du har lyst til å lære deg!
 • Det er en fordel om du kommuniserer godt på norsk og engelsk

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos Blue Tree
 • Plassering: Drammensveien 151, Oslo.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Blue Tree har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

BlueTree benytter automasjon og programmerbarhet for å endre hvordan IT-infrastruktur håndteres, og for å påvirke hvilken rolle infrastrukturen har i virkomsomheter. Istedenfor at infrastrukturen skal være virksomheters slutt-destinasjonen, muliggjør BlueTree at infrastrukturer er rullebanen for avgang.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen