Vil du jobbe som telefonintervjuer i sommer?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å opparbeide deg relevant og verdifull erfaring over telefon? Er du sprudlende, uredd og nøyaktig? Les her!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner Nordic Viewpoint ser vi etter deg som er komfortabel med telefon, og som vil ta del i et inkluderende miljø. I rollen som telefonintervjuer vil du få jobbe hjemmefra, såfremt du har pc, headset og et stabilt nettverk, samtidig som at du vil få oppleve gode relasjoner med dine kolleger over digitale plattformer som Teams-chatter.

I denne markedsundersøkelsen vil du ringe til byggearbeidere og håndverkere i byggbransjen og holde intervjuer med disse. Derfor er det nødvendig at du trives i en rolle der du har mye kommunikasjon med andre mennesker, og holder tonen profesjonell med både interne og eksterne kontakter.

Arbeidsoppgaver

 • Ringe, rekruttere og intervjue deltakere til markedsundersøkelser
 • Holde en god kommunikasjon med Teamleader og resten av teamet
 • Ha en god dagsoversikt og jobbe mot faste mål

Vi søker deg som

 • Har erfaring med telefon som arbeidsverktøy, gjerne som telefonintervjuer, møtebooker og/eller salgskonsulent
 • Kan vise til en god systemforståelse og har kunnskaper i Office-pakken
 • Svært gode kommunikasjonsferdigheter i norsk

For å lykkes i rollen tror vi at du er:

 • Selvstendig
 • Ansvarsfull
 • Nøyaktig

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 6-7 timer lange arbeidsdager til 13. juli, med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Remote arbeid
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Nordic Viewpoint har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Nordic Viewpoint er et uavhengig markedsunderøkelsesbyrå som tilbyr kvalitative og kvantitative undersøkelser i hele Norden. Ved å bruke våre innovative metoder og vår erfaring, gir vi deg effektive løsninger. Kvaliteten på prosjektene våre er veldig viktig for oss, vi er medlemmer av ESOMAR og AQR.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen