Er du en ekte servicestjerne og ønsker å bryne deg på nye utfordringer?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Billingstad
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du god systemforståelse og et talent for å se sammenhenger mellom tall? Er du i ditt ess når du får gå i dybden på ulike datakilder? Sero gir deg muligheten!

Informasjon om stillingen

Sero AS er en av pionerne innenfor kvalitetskontroll i medisinske laboratorier, og deres kontrollmaterialer brukes av laboratorier over hele verden. I samarbeid med Sero ser Academic Work etter deres nye Commercial Planning Analyst for å støtte salg og videre vekst.

I selskapet jobber det i dag 64 medarbeidere som alle er lokalisert på Billingstad, utenfor Oslo. I din rolle vil du i hovedsak samarbeide med de nordiske og internasjonale salgsteamene som består av totalt 8 personer. Din rolle vil være sentral for å skape synergier mellom salgsteamene, og er viktig for koordinering mot resten av organisasjonen.

Sero satser stort på sine egne, og legger til rette for både faglig og personlig utvikling. Dette gjelder i stor grad for rollen som Commercial Planning Analyst, da det er planlagt mye utvikling rundt denne rollen. Vi har snakket med Ingrid som forteller litt om sin reise i Sero:

I løpet av de 6 årene jeg har jobbet på SERO har jeg fått mulighet til å tilegne meg omfattende kunnskap om et bredt utvalg av prosessene som inngår i den daglige driften til et medisinsk produksjonsselskap. Min første jobb i Sero var som tilkallingsvikar i logistikk- og produksjonsavdelingen, siden da har jeg fått jobbe med blant annet forsyningskjedestyring, ERP-systemer og kundebehandling.
Jeg har fått erfare at SERO er bedrift som tilbyr gode karriere muligheter, og at lederne legger stor vekt på personlig utvikling og investerer i sine ansatte. Her får du jobbe med dyktige mennesker som er lidenskapelig opptatt av sine fag i et spennende firma i sterk vekst.

Du blir tilbudt

 • En sentral rolle for selskapets vekst
 • Store utviklingsmuligheter
 • Et faglig sterkt og internasjonalt miljø med dedikerte kolleger
 • Konkurransedyktige betingelser og en svært god pensjonsordning

Arbeidsoppgaver

Stillingen omfatter oppgaver og videreutvikling/forbedring av rutiner for å samle, bruke og analysere ulike typer data med formål:

 • Salgsrapportering (per produkt, kunde, batch, etc.)
 • Innsamling og sammenfatning av salgsprognoser fra kunder og partnere
 • Allokering av produkter/produksjoner/batch'er mellom salgsteam og per kunde
 • Planlegging av dato og volum for frigivelse av nye batch’er til markedet basert på salgsstatistikk, salgsprognoser mm.
 • Vedlikehold og analyse av månedlige salgs- og prognosedata, inklusive oppdateringer og korreksjoner knyttet til prognoser og datoer for frigivelse av nye batch’er
 • Evaluering av kommersielle konsekvenser relatert til strategiske valg, valg av dato for frigivelse, produktendringer, etc.
 • Etablering av prislister og støtte til salgsadministrativ avdeling vedr prishenvendelser fra markedet, sikre at prising gjøres i hht. til avtaler
 • Sammenfatte relevante bakgrunnsdata og gjøre analyser som bakgrunn for prisforhandlinger med kunder og partnere
 • Forbedre interne verktøy for planlegging, analyse og rapportering, samt sikre koordinert bruk av ulike verktøy mellom avdelinger

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdannelse innen finans eller økonomi
 • Har erfaring fra finans og kontroll, gjerne i lignende rolle
 • Er svært erfaren i Excel
 • Med fordel har erfaring med ERP-systemer og Business Intelligence verktøy
 • Kommuniserer flytende på engelsk og et skandinavisk språk, skriftlig og muntlig

Som person er du

 • Strukturert - Du planlegger, organiserer og prioriterer arbeidet ditt effektivt
 • Nøyaktig - Du er opptatt av detaljene i arbeidet ditt og sørger for at de kontinuerlig tas i betraktning
 • Samarbeidsvillig - Du fungerer bra med andre mennesker som et resultat av evnen til å handle på en lydhør og oppmerksom måte for andres meninger, kompetanse og prestasjoner
 • Forretningsorientert - Du identifiserer og agerer for å skape forretningsmuligheter, som er gunstig for både egen organisasjon og kundens

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast ansettelse i Sero AS
 • Plassering: Billingstad, ca 15 km vest for Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Sero har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

SERO AS ble grunnlagt i 1963 og er en av pionerene innenfor kvalitetskontroll i medisinske laboratorier. Deres kontrollmaterialer brukes av laboratorier over hele verden for å sikre god analysekvalitet. Deres mål er å forbedre pasientsikkerhet gjennom å bidra til analyser som gir pålitelige og sammenlignbare resultater fra dag til dag, og mellom laboratorier. De selger direkte gjennom egen salgsstyrke til de nordiske land, og de har etablert et nettverk av internasjonale distributører som selger deres kontroller til markeder utenfor Norden. De har også etablert langsiktige B2B-samarbeid med mange internasjonale selskaper.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen