Vil du jobbe i grensesnittet mellom regnskap og teknologi hos et innovativt selskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en systematisk person som trives med å levere service? Har du en brennende interesse for teknologi og samtidig et hjerte for regnskap? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

Share Control utvikler software til bedrifter på Microsoft 365 innenfor kontrakt- og avtalehåndtering, økonomi og styrearbeid. Deres software kan brukes til beregning av leieforpliktelser etter IFRS 16 (International Financial Reporting Standard), avtaleportal, samt økonomiavdelingsportal. Deres løsninger skal forenkler og effektiviserer kunders virksomhet og de har i dag over 60 IFRS rapporterende selskaper som kunder – blant annet Aker Solutions og Norwegian Rail Company og har sterke relasjoner til ledende revisjonsselskaper.

I samarbeid med Academic Work ser de nå etter sin nye IT-og økonomikonsulent til deres kontor sentralt på Brynseng. Her jobber det i dag 6 ansatte i stillinger innen ledelse, IT, økonomi, markedsføring og salg. Som IT- og økonomikonsulent vil du hovedsakelig jobbe med løpende kundebehov og henvendelser som registreres i Share Control sitt ticket-system. Du vil også gi faglig bistand og bidra i implementering av skreddersydde løsninger tilpasset den enkelte kunden.

I denne rollen er ingen dag helt lik og du vil få jobbe med et team som sitter på høy faglig kompetanse. Til stillingen ser de etter deg som har interesse for økonomi, teknologi og regnskap, og som trives med å arbeide systematisk.

Du blir tilbudt

 • Å lære SharePoint, Power Automate, Power BI og Teams i Microsoft 365
 • Lære mer om regnskap og spesielt IFRS 16
 • En god opplæringsperiode med tett oppfølging, før du selvstendig håndterer kundenes daglige utfordringer
 • Mulighet til å utvikle din rolle og ansvarsområder i takt med egen og selskapets utvikling
 • Jobb i et mindre selskap med høy faglig kompetanse, der flat struktur og kompetansedeling står høyt


Her kan du se mer om hva Share Control tilbyr sine kunder:

Arbeidsoppgaver

 • Support og faglig bistand innen programvare- og regnskapsrelaterte henvendelser fra eksisterende og nye kunder
 • Jobbe sammen med IT, salg og partnere for å implementere optimale løsninger for kunder
 • Installasjon og oppsett av SharePoint Add-ins i Microsoft 365
 • Hjelpe kunder med deres beregninger etter IFRS 16, avstemmingsløsninger og bruke av deres Add-in til Microsoft 365
 • Teknisk problemløsing – feilsøking, feilretting og veiledning
 • Delta i oppgraderinger og interne utviklingsprosjekter

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning med bachelor innen økonomi og/eller IT
 • Gjerne er nyutdannet – men også du med noen års erfaring oppfordres til å søke
 • Kan vise til regnskapsforståelse
 • Trives med å jobbe i team
 • Er flytende i engelsk – skriftlig og muntlig, og er komfortabel med engelsk som arbeidsspråk.


Har du erfaring med Microsoft 365, SharePoint eller Json, – eller er du kanskje svensktalende? Da kan dette være en fordel!

For Share Control er din personlige egnethet svært viktig. De viktigste egenskapene både for å lykkes og trives i denne rollen er at du er serviceorientert, nøyaktig og ansvarsfull. Videre bør du være lærevillig, sterk analytisk og ha interesse for teknologi. Du må trives med å arbeide proaktivt og løsningsorientert.

Annen informasjon

 • Oppstart: 1. august eller etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100 % fast ansettelse hos Share Control
 • Plassering: Sentralt på Bryn med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Share Control har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Share Control startet opp i 2014 med løsninger for dokument- og avtalehåndtering innen ulike fagområder for bedriftsmarkedet. De utvikler software for bl.a. håndtering av leieavtaler etter IFRS 16, avtaleportal, styreportal og økonomiavdelingens portal, løsninger som forenkler og effektiviserer deler av kundenes virksomhet. Løsningene legges på toppen av Microsoft 365 som SharePoint Add-ins.

Løsningene er anvendelige for bedrifter i alle størrelser og kvalitetssikringen er gjort i samarbeid med advokat- og revisjonsfirmaer. Målet er å skape en enklere hverdag for økonomiavdelinger og ledergrupper i store og små selskaper, og på sin kundeliste har de store selskaper som Aker Solutions, Saferoad, BW Offshore, Grieg Seafood og Aibel. De ble nominert til årets Microsoft innovasjonspartner 2018.

Deres verdier bygger på ordentlig, tydelig og tilgjengelig informasjon, at alt skal gjøres med høy kvalitet og at deling av kunnskap skaper engasjement. De har i tillegg til deres hovedkontor i Norge, etablert et svensk datterselskap da de har flere svenske kunder.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen