Nordr søker Data Analyst!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet og ønsker en variert arbeidshverdag med gode muligheter for faglig og personlig utvikling? Nordr søker nå en Data Analyst som kan bidra til deres teknologiske reise!

Informasjon om stillingen

Nordr søker ny kollega til forretningsområdet IT & Teknologi og til teamet for Business Intelligence. Teamet leverer innsikt, analyser, dashbord og rapporter innenfor HR, økonomi, salg og marked og kunde. Tjenestene benyttes på tvers av hele Nordr, fra styregrunnlag og leder-dashbord, til allment tilgjengelige rapporter. Deres mål er å levere riktig data til riktig tid og med god brukervennlighet. Dette for å gjøre Nordr i stand til å ta gode beslutninger basert på fakta.

Stor etterspørsel etter deres tjenester gjør at Nordr nå utvider teamet med en Data Analyst. Som kollega vil du bidra til å styrke Nordr sin virksomhetsstyring, og være med på å videreutvikle et godt miljø preget av nysgjerrighet og fokus på kontinuerlig forbedring. Godt samarbeid er viktig både innad i teamet og ut mot brukerne og arbeidsmiljøet hos dem er preget av tillit og fleksibilitet.

Arbeidsoppgaver

Nordr har et lite team som elsker fagområdet sitt, og jobber tett sammen for å løse komplekse oppgaver. De er pådrivere for en datadrevet kultur, og har god dialog med brukerne deres for å kunne levere relevante datasett og analyser. Ofte er det de som ser mulighetene i dataene, og initierer nye rapporter og analyser som er med på å styrke virksomhetsstyringen i Nordr. Systemene som Nordr benytter seg av er Qlik, BizView og Azure. Dine oppgaver er å ta et helhetlig ansvar for å sammenstille og visualisere data som grunnlag for analyse, måling og beslutningsstøtte. Dette innebærer bl.a.:

 • Samle data fra kildesystemene
 • Sammenstille data i ETL
 • Lage emneområder på data
 • Lage analyser og dashbord på emneområdene

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdanning på bachelor- eller masternivå innen IT relaterte fag
 • Har interesse for eller erfaring med skybaserte løsninger
 • Har kjennskap til BizView og Qlik er en fordel, men ikke et krav

Som person:

 • evner du å sette deg raskt inn i problemstillinger og forstå sammenhenger
 • er du metodisk, systematisk og grundig i din tilnærming
 • samarbeider du godt med andre og deler av egne kunnskaper, erfaringer og informasjon
 • kommuniserer du godt på norsk både muntlig og skriftlig

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, 6 mnd i første omgang med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Snarøyveien 36, 1364 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Nordr har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

I Nordr bygger de boliger som gir mer enn folk forventer. De er en av Skandinavias største eiendomsutviklermiljø med prosjekter i både Sverige og Norge. De er over 180 ansatte, har til enhver tid flere titalls aktive prosjekter, og nesten 20 000 boliger i tomtebanken vår. Nordr lager smarte, solide og bærekraftige bygg med sjel og særpreg, i et marked som stadig får mindre av begge deler. I Nordr bygger de for gode nabolag – og gode nabolag gir gode samfunn.

Hos Nordr blir du en del av et miljø med engasjerte medarbeidere som ønsker å bidra med sin kompetanse og sin kunnskap. Du får jobbe kvalitativt med teknologi, innovasjon, utvikling og egenutvikling. Du får mulighet til å samarbeide i tverrfaglige team med svært dyktige medarbeidere og et godt arbeidsmiljø i nye og moderne lokaler på Fornebu.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen