Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Lagermedarbeider med gode IT Kunnskaper

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.06.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Avdeling Utstyrsforvalting i Sykehuspartner HF har ansvar for å sikre tilgang til pc utstyr til hele Helse Sør-øst. Vi er ca 20 ansatte fordelt på 2 seksjoner. Utstyrsforvalting skal møte kunder og brukere med rett kompetanse, forutsigbar kvalitet og utpreget serviceinnstilling. Vi skal kontinuerlig forbedre oss for å levere profesjonelle og effektive tjenester.

Vi har nå 1 ledig stilling innenfor seksjon Lager- og logistikktjenester. Primært arbeidssted er Ensjø i Oslo, oppmøte andre lokasjoner etter behov.

Vi søker deg/dere som har godt humør, trives i en hektisk arbeidshverdag, og ønsker å jobbe med lager og logistikk. Videre har du god teknisk forståelse, en servicevennlig innstilling og trives med kundekontakt. Er du i tillegg en person med mye tålmodighet, et smil på lager og evne til fysisk å kunne ta i et tak, så bør du søke denne stillingen!

Arbeidsoppgaver

 • Varemottak og registrering inn i vår system HPAM
 • Tanking/klargjøring av PCer og annet utstyr
 • Pakking av bestillinger til forsendelse
 • Transport av varer
 • Utlevering, montering og support hos kunder
 • Andre relevante forefallende arbeidsoppgaver innenfor lager & logistikk

Kvalifikasjoner

 • Fagskole / Fagbrev (2 år)  innen IKT– relevant erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse
 • Erfaring med lagerarbeid
 • Interesse for og god generell IKT forståelse
 • Erfaring med bruk av SCCM, HPAM, HPSM og Excel er en fordel
 • Førerkort klasse B er et krav
 • Det er ønskelig med truckfører bevis klasse T1 og T4

Personlige egenskaper

 • God fysisk form, stor arbeidskapasitet og kunne vise fleksibilitet ved behov
 • Nøyaktig og ryddig
 • Kunne jobbe både selvstendig og i team
 • Serviceinnstilt og gode kommunikasjonsevner
 • Flytende norsk muntlig og skriftlig
 • Personlig egnethet for stillingen vektlegges

Vi tilbyr

 • Et godt arbeidsmiljø i en av Norges største IKT-bedrifter
 • Varierte arbeidsoppgaver hos arbeidsgiver med et viktig samfunnsoppdrag
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Kjetil Nicolai Andreassen
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
909 20 296
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen