Er du analytisk anlagt, og vil jobbe med utvikling og optimalisering?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Eiksmarka
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Trives du i en analytisk rolle, der du også kan jobbe med spennende prosjekter? Løvenskiold Handel ser nå etter sin nye logistikkanalytiker. I denne rollen har du muligheten til å påvirke i et selskap som har en sterk posisjon i bransjen.

Informasjon om stillingen

Løvenskiold Handel har planer om å bli bransjens beste i logistikk. I årene framover ønsker Løvenskiold Handel derfor å etablere og iverksette initiativer for å modernisere og fornye IT og Supply Chain verktøy-porteføljen i hele verdikjeden, og har allerede investert kraftig i disse tiltakene. For å nå dette målet trenger de også å få på plass deg som er lynskarp innen tall og analyse, og som trives med å optimalisere nettverk i forsyningskjeden.

I dag er det 120 arbeidstakere som sitter på logistikk hos Løvenskiold Handel, og du vil i rollen som logistikkanalytiker rapportere direkte til logistikkdirektøren, og ved dette få en sentral rolle i ledergruppen i logistikk. Dette er en gylden mulighet for deg som har et par års relevant erfaring, og som er en ambisiøs person som drømmer om en langvarig karriere i logistikk.

Arbeidsoppgaver

 • Lage rapporter og analyser på vegne av ledergruppen i logistikk
 • Jobbe for logistikkdirektør i rapportering, budsjettering med analyser og tallmateriale
 • Tett samarbeid med økonomi og Maxbo Drift ved analyser av bl.a transport og varelager
 • Være kontaktflaten for analyse av vareflyt i selskapet
 • Bistå i strategiske prosjekter for logistikk eller Maxbo
 • Være hovedansvarlig for analyse og tallfangst for logistikk

Vi søker deg som

 • Har en bachelor eller master innen supply chain/logistikk/økonomi, fortrinnsvis som siviløkonom eller sivilingeniør
 • Besitter erfaring fra PowerBI eller andre datavisualisering og analyseverktøy
 • Kan vise til minimum 2 års relevant erfaring fra analyse og optimering av verdikjeder
 • Har bidratt til å skape forretningsmessige resultater
 • Gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig, i både norsk og engelsk
 • Erfaring fra varehandel/faghandel eller bedrifter med kompleks logistikk er en fordel


For å kunne lykkes i denne stillingen ser vi at du er analytisk, selvstendig og strukturert.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, fast
 • Plassering: Eiksmarka
 • Søknadsfrist: Snarest


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Løvenskiold Handel AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Høres dette interessant ut? Send oss din CV og motivasjonsbrev for å søke på rollen!

Informasjon om bedriften

Løvenskiold Handel AS har gjennom de siste årene bygget opp MAXBO til en landsomfattende, ledende butikkjede innen bo- og byggevarer. MAXBO fremstår i dag som en sterk merkevare med en solid posisjon i bransjen. Løvenskiold Handel AS er konsernets største virksomhetsområde. Løvenskiold Handel AS hadde i 2020 en førsteleddsomsetning på ca. 5.3 milliarder kroner. Selve hjertet i selskapets virksomhet er Løvenskiold Logistikk med et sentrallager som er blant Norges mest moderne og effektive.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen