Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

IWMAC søker Svensktalende supportmedarbeider!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.06.2022
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring fra Teknisk Support, og ønsker å tilegne deg ytterligere kompetanse hos en solid og fremtidsrettet bedrift? IWMAC er på utkikk etter en svensktalende supportmedarbeider!

Informasjon om stillingen

Å jobbe med Web Port betyr muligheten til å være en del av en spennende reise og samtidig få et innblikk i hvordan automasjon - og byggteknisk bransje fungerer. Det daglige arbeidet består hovedsakelig av å motta innkommende samtaler og e-post og jobbe med feilsøking og problemløsning. I tillegg til det vil du også tilby profesjonell service - og support, gi tilbakemeldinger fra kunder og administrere saker du er ansvarlig for. Du vil også arbeide proaktivt for å hjelpe organisasjonen med å utvikle og opprettholde effektiviteten.

Hvorfor skal du søke jobb hos oss?

 • Bli en del av et inkluderende arbeidsmiljø med sterk fagkompetanse.
 • Videreutvikle eller få ny kunnskap.
 • Gode opplæring med faste ansatte.
 • Gratis parkering for ansatte.
 • Kantineordning.

Arbeidsoppgaver

 • Håndtere henvendelser fra partnere på telefon, mail og via intern Web.
 • Gi brukerstøtte på interne Webportaler.
 • Kunde- og leverandørhåndtering.
 • Andre oppgaver innen teknisk support.

Vi søker deg som

 • Med fordel har en teknisk bakgrun eller interesse, eksempelvis innen Elektro, Automasjon, IKT/IT.
 • Har en bakgrunn fra Automasjonsbransjen, IKT/IT er også av interesse.
 • Snakker flytende svensk, og innehar grunnleggende engelsk kunnskaper. Flytende svensk er en forutsetning da man vil bli en del av et svensktalende team.
 • Er selvgående og løsningsorientert.


Foruten dette er det ingen formelle krav, da grundig opplæring vil bli gitt!

Som person er du

I denne prosessen vektlegger vi personlige egenskaper såvel som formell kompetanse. Det er viktig for oss at du skal trives og lykkes i stillingen, og har tro på at disse personlige egenskapene danner et godt grunnlag for å lykkes!

 • Serviceinnstilt
 • Løsningsorientert
 • Fleksibel

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarlig, etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid
 • Plassering: Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. IWMAC har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Senest søknadsfrist er 28. juni 2022. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Virker denne stillingen interessant ut, ikke nøl med å søke!

Informasjon om bedriften

IWMAC er en del av Kiona , og hjelper bedrifter med å redusere både energiforbruk og varetap. Gjennom smarte løsninger for webbasert overvåkning får deres kunder full oversikt over sitt tekniske anlegg. Det sparer kunden for kostbar sløsing – og miljøet for utslipp. IWMAC har hovedkontor i Trondheim og leverer egenutviklet software til alt fra store internasjonale selskaper – til matbutikken på hjørnet. Nå er vi på utkikk etter en økonomikonsulent som vil tilegne seg nyttig erfaring gjennom sommeren!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen