På jakt etter relevant deltidsjobb ved siden av studiene?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring fra med kundeservice og interesse for ledelse og lederrekruttering? Er du klar til å ta et steg videre i karrieren? Hos vår kunde vil du få muligheten til å jobbe med kundeservice, koordinering og administrative oppgaver hos et av de største og mest anerkjente selskapene innenfor lederrekruttering. Stillingen kan fint kombineres med studier, så lenge du kan jobbe 2-3 dager i uken.

Informasjon om stillingen

I samarbeid med vår kunde, er vi nå på utkikk etter en Front Office medarbeider.

Din oppgave vil derfor være å videreføre et profesjonelt inntrykk til alle som kommer inn på kontoret. Front Office er bemannet fra 8-17 mandag til torsdag, samt 8-16 fredager. Du vil her inngå i en vaktordning sammen med Front Office Manager og en annen Front Office medarbeider. Sammen finner vi en vaktordning som passer for dere alle tre.

Arbeidsoppgaver

I denne stillingen har du fire hovedområder du er ansvarlig for:

 • Kundeservice: ta imot kunder, kandidater og samarbeidspartnere, kundeoppfølging etc.
 • Administrative oppgaver: oppfølging av CRM-system, benyttelse av ulike dataverktøy, Office365 etc.
 • Resepsjon/sentralbord: betjene sentralbord med e-post, telefon etc.
 • Koordinering: koordinere møtevirksomhet, ha mange baller i luften på samme tid

Vi søker deg som

 • Gjerne har en bachelor innen administrative fag. Du må gjerne være i gang med en relevant mastergrad, eksempelvis innen økonomi og administrasjon, organisasjonspsykologi og HR, ledelse eller liknende. Dette er ikke et absolutt krav.
 • Har erfaring fra servicebransjen eller butikk, gjerne fra hotell, restaurant eller annen resepsjonsjobb
 • Kommuniserer godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Som person er du:

 • Fleksibel - Du er rask til å godta nye oppgaver og tilpasser deg nye forhold uten at det vil ha en negativ innvirkning på de nye oppgavene
 • Serviceinnstilt - Du oppnår eller overgår kundens forventninger gjennom kommunikasjon, samt å finne løsninger på behov og problemer
 • Strukturert - Du planlegger, organiserer og prioriterer ditt arbeid effektivt

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 40 - 50 %
 • Plassering: Oslo
 • For den rette kandidat kan det være karrieremuligheter videre i selskapet på lengre sikt, eksempelvis ved endt utdanning


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vår kunde har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Vi selekterer søkere fortløpende, noe som vil si at vi kan komme til å ta ned annonsen tidligere dersom vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke snarest.

Informasjon om bedriften

Du får vite mer informasjon om vår kunde i et eventuelt telefonintervju.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen