Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Teknisk support søkes til spennende internasjonalt selskap!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.06.2022
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet og vil jobbe i et selskap som leverer tjenester på verdensmarkedet? Ønsker du å kickstarte karrieren, eller utvikle deg videre innen IT, elektronikk og maritim virksomhet på internasjonalt nivå? Da har vi spennende muligheter innen teknisk support.

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner søker Academic Work en Teknisk support-medarbeider. Grunnet økende innovativ satsing og flere spennende prosjekter, søker vi nå en ny kollega til vår tekniske support team. Vi er i dag 8 medarbeidere på teamet, som jobber med spennende internasjonale kunder. Vår samarbeidspartner er et anerkjent internasjonalt selskap innen offshore og maritim virksomhet. Her satses det på utvikling, produksjon og salg av en rekke verdensledende løsninger.

I flotte moderne lokaler i sentrale Trondheim vil du bli tilbudt:

 • Sterkt faglig miljø innen IT, maritim virksomhet, elektronikk, utvikling og mye mer
 • Vi har lukrative kantineordninger
 • Mulighet for innendørs parkering og treningsrom på arbeidsplassen
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • En mulighet for tilrettelagt personlig utvikling innen bransjen

Arbeidsoppgaver

I denne stillingen vil du jobbe med forskjellige tekniske henvendelser. Etter god opplæring og støtte vil du selv kunne påvirke og utarbeide løsninger for kunder. Ved vanskelige hendvendelser vil du kunne ta i bruk dyktige og tverrfaglige kolleager. En normal arbeidshverdag kan innebære håndtering av hendvendelser fra kunder som trenger hjelp med utstyr. Man vil også være ansvarlig for å utarbeide tilbud og ta en aktiv rolle i å skreddersy løsninger til vår kundebase. Microsoft AX, ERP vil ha en sentral rolle i daglige aktiviteter.

Vi søker deg som

 • Innehar relevant utdanning på fagskole- eller universitetsnivå. Lengre erfaring innen fagfeltet kan kompensere for manglende relevant utdanning
 • Har gode IT-ferdigheter og behersker Office-pakken på et erfarent nivå
 • Erfaring innen salg/kundeservice vil telle positivt, og erfaring fra maritim bransje vil være spesielt verdifullt, men dette er ikke et krav
 • Ettersom vår kunde er et internasjonalt selskap, er det viktig at du har gode skriftlige og muntlige ferdigheter, både på norsk og engelsk


Videre ser vi etter deg som liker å være i kontakt med andre mennesker og som legger ned innsats for at kunden alltid skal være fornøyd med din innsats. Serviceorientert er et nøkkelord her! Det er viktig at du er nysgjerrig og lærevillig, slik at du etter beste evne blir kjent med teknologien og produktene til vår samarbeidspartner, som igjen gjør at du er løsningsorientert overfor deres kunder. Ettersom vår kundebase er variert, ser vi etter deg som kan strukturere hverdagen på en effektiv måte

Annen informasjon

 • Oppstart: August 2022
 • Arbeidsomfang: Fulltid innleie i 12 mnd. Med svært gode muligheter for fast ansettelse på sikt
 • Plassering: Trondheim sentrum
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work og alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi tror vi har funnet riktig kandidat. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen interessant, og senest innen 26. juni 2022

Informasjon om bedriften

Mer informasjon om vår kunde blir oppgitt dersom du blir tatt med videre i prosessen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen