Vi søker UX-designer til Ny Media!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
06.07.2022
Gå til søknadsskjema

Drives du av å finne de beste løsningene og vil jobbe i et selskap der du får stor påvirkningskraft? Vil du utvikle løsninger for noen av Norges største merkevarer? Da vil vi høre fra DEG!

Informasjon om stillingen

Ny Media er et kompetansehus på e-handel, åpen kildekode og systemer som krever komplekse integrasjoner. Vår hovedoppgave er å bistå med å definere en digital forretningsstrategi for våre kunder og deretter bygge brukervennlige, smidige kundereiser som konverterer. Dette krever at vi evner å skjule den tekniske kompleksiteten i plattformene fra sluttkundene. Vi jobber med kundeforhold som varer over tid, hvor vi kan bidra aktivt med å forme strategien og bistå med gjennomføring og måloppnåelse. Teamet består av dedikerte ansatte som alle er spesialister på hvert sitt fagfelt, og vi er totalt 12 faste ansatte i Trondheim, samt 13 utviklere utenfor Norge.

Nå søker vi etter en løsningsorientert UX-designer som vil bli med og styrke avdelingen vår ytterligere. Som UX-designer vil du komme inn i et lite designmiljø, der du vil få mye påvirkningskraft og mulighet til å jobbe med en rekke spennende kunder. Du vil jobbe med hele prosessen fra idè til ferdig produkt, og ha kontinuerlig dialog med kunden for å sikre at løsningene fungerer på lang sikt.

Hvorfor jobbe hos Ny Media?

 • Mulighet til å utvikle deg som UX-designer i et kompetent fagmiljø
 • Du vil få eierskap til prosessene og se resultater av det du gjør
 • Du vil utvikle skreddersydde løsninger for noen av Norges største merkevarer
 • Mulighet til å jobbe i en bedrift som deltar aktivt i open source-miljøet og fokuserer på faglig utvikling
 • Du vil få bygget solid erfaring innen e-handel, forretningsutvikling og tekniske løsninger, som er nødvendige komponenter i UX-jobbingen

Arbeidsoppgaver

Som UX-designer vil du jobbe i dynamiske prosesser på prosjekter med varierende varighet. Du vil ta del i prosessen fra a-å, og levere skreddersydde produkter i samråd med tekniske arkitekter, frontend og backend utviklere. Oppgavene dine vil i stor grad omhandle:

 • Identifisere behov og skissere wireframe
 • Revidere og utvikle produktet
 • Kundedialog og oppfølging i tett samarbeid med et team
 • Brukertesting og utkjøring av ferdig produkt
 • Oppfølging og revidering av produkt

Vi søker deg som

 • Er utdannet innenfor relevant fagområde og/eller har relevant erfaring fra fagfeltet
 • Holder deg oppdatert på trender og teknologi innen design og interaksjon.
 • Har erfaring med Adobe XD og/eller Figma.


For å lykkes og trives i rollen som UX-designer er personlige egenskaper vel så viktig som formell kompetanse. Vi søker etter personer som evner å tenke nytt og er ivrig etter å skape gode resultater. Ut over dette har vi stor tro på deg som er:

 • Strategisk i møte med problemstillinger, og som evner å se detaljene i det store bildet
 • Strukturert gjennom å planlegge og prioritere arbeidet på en effektiv måte
 • Løsningsorientert gjennom å analysere behov og finne de gode løsningene

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast stilling
 • Plassering: Krambugata 2, 7011 Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work, og alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Mia Skjetne Hansen på mia.hansen@academicwork.no.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen interessant. Seneste søknadsfrist er 3.juli 2022.

Informasjon om bedriften

Ny Media er et konsulentselskap med spisskompetanse innen skreddersøm av webløsninger, digital forretningsstrategi og markedsføring. Vi hjelper deg med å nå målene dine ved å kombinere lang erfaring med faktainnsamling og din egen kompetanse om eget marked. Vi har hovedkontor i Trondheim, men har konsulenter som jobber for oss på fast basis i Ukraina, Polen og ulike lokasjoner i Norge. Totalt er vi et engasjert team på ca. 24 personer som jobber tett sammen for å levere morgendagens digitale løsninger for våre kunder.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen