Vil du jobbe med 2. linje IT-support hos et selskap i vekst?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
03.07.2022
Gå til søknadsskjema

Ønsker du en variert rolle der du jobber tett opp mot IT og kunder? Liker du å løse problemer for andre? Enten du er i starten av din karriere eller har kompetanse å bygge videre på, har vi muligheter for deg!

Informasjon om stillingen

StyreWeb er en komplett sky-basert løsning tilpasset medlemsorganisasjoner og foreninger i Norge. Produktet består av både web- og applikasjonstjenester med smarte løsninger med over 70 000 brukere og vokser stadig. Med et stadig voksende brukerantall, får du jobbe med et synlig produkt som mange benytter! Hos oss jobber vi tett med kundeservice, så vi vet hva våre kunder vil ha. Dersom du trives med å finne løsningen til problemet og kommunisere med kunder, kan dette være noe for deg.

Arbeidsoppgaver

Som IT-supportkonsulent på 2. linje vil du jobbe tett mot kundeservice og våre kunder. I rollen vil du ha tett samarbeid med vår serviceavdeling for å bistå med å løse henvendelser via telefon og/eller e-post. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Import og uttrekk av data
 • Oppbygging av hjemmeside for kunder
 • Feilsøking og feilretting i SQL og C# kodebase
 • Yte god kundeservice


Har du interesse og ferdigheter innenfor programmering er det også mulighet for å jobbe med utvikling.

Vi søker deg som

 • Kunnskap innen Microsoft SQL
 • Erfaring fra C# og.Net
 • Relevant erfaring eller utdanning fra yrkesskole/universitetsnivå
 • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter på norsk


I rollen vil du møte ulike mennesker som trenger din hjelp, så det er viktig at du er serviceorientert og kommuniserer godt med andre. Du vil møte flere utfordringer i løpet av en dag, derfor er det viktig at du evner å jobbe strukturert og ikke gir deg før du har funnet løsningen.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast
 • Plassering: Trondheim, Tiller
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. For spørsmål eller andre henvendelser, kontakt Live på live.eriksen@academicwork.no.
 • Søknadsfrist: 3. juli

Informasjon om bedriften

StyreWeb ble lansert i 2006 med bakgrunn i egne erfaringer fra styrearbeid i ulike medlemsorganisasjoner. StyreWeb benyttes i dag av mer enn 5.000 medlemsorganisasjoner i Norge.

Vi har i tett samarbeid med våre kunder utviklet og tilrettelagt mange nyttige funksjoner, til stor hjelp i driften av ulike typer lag og foreninger.

Den sentrale ideen er å bidra til at tillitsvalgte og andre nøkkelpersoner bruker mindre tid på intern administrasjon. På den måten får de mulighet til å rette sin innsats mot medlemmene og foreningen sitt formål.

StyreWeb er 100% nettbasert og det er ingen spesielle krav til lokalt utstyr eller programvare hos brukere. På denne måten sikres stabil drift og kontinuitet i styrearbeidet.

StyreWeb har hovedkontor i Trondheim, og holder til i flotte lokaler på Tiller. Vi er i dag 13 faste ansatte, fordelt på ledelse, kundeservice, økonomi og utvikling.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen