Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Developer Team Lead

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Skien
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.06.2022
Gå til søknadsskjema

Data - programvare og -utvikling

24SevenOffice tilbyr det mest komplette ERP systemet for bedrifter. Vår visjon er å styrke bedrifter for fremtiden og for oss betyr det fokus på kontinuerlig forbedring og automatisering av våre produkter.

Vi søker nå Team lead til et av våre utviklingsteam som har ansvar for CRM, produkthåndtering og kommunikasjon i systemet. Dette er blant de mest brukte delene av systemet og du vil få en unik mulighet til å lede og utvikle menneskene som skal forme produktene for fremtiden.


Hva innebærer jobben som Team Lead:


Som Team Lead i 24SevenOffice vil du følge opp og lede et utviklingsteam.

Teamene våre er satt sammen av 5-6 utviklere som har ansvar for et eller flere av våre produkter. Sammen med din leder skal du sørge for en optimal sammensetning av personer med rett kompetanse.

Hos oss har vi tillit til at Team Lead, sammen med sine utviklere, tar de riktige avgjørelsene rundt valg av teknologi, arkitektur og team-kultur. Selv om du har det overordnede ansvaret finner dere sammen gode løsninger på behovene som skal dekkes.

Som Team Lead har du ansvar for planleggingen av teamets oppgaver og å lose teamet inn mot et felles mål som er satt før hver sprint. Oppgavene kan både komme fra større prosjekter og interne utviklingsprosjekter. Du sørger for at samarbeidet i teamet fungerer godt, motiverer, setter forventninger og gir tilbakemeldinger. Du legger til rette for at våre utviklere kan utvikle seg og du er opptatt av at vi skal vokse sammen.

I tillegg til utviklerne, vil du jobbe tett sammen med produkteier og 4 andre Team Leads.

Du er sammen med produkteier teamets grensesnitt til resten av organisasjonen og sørger for en god balanse mellom oppgaver som kommer inn til teamene.

Vi ønsker at du skal bidra til å videreutvikle 24SevenOffice-kulturen både innad i teamene og ut mot resten av organisasjonen. Du skal tenke automatisering og være modig nok til å forbedre våre prosesser. 


Vi tilbyr:

 • Autonome utviklingsteam

 • Mulighet for å være involvert fra start til mål i utviklingsprosessen

 • Fagdag hver 3 uke hvor du får muligheten til å holde deg oppdatert på teknologi

 • Eget årlig budsjett for kursing

 • Karrieremuligheter i et raskt voksende selskap med fokus på teknologi

 • Faglig sterkt miljø med fokus på kontinuerlig utvikling

 • Lederskapsprogram som utvikler deg som leder og gir deg nyttige verktøy til bruk i rollen som team lead

 • En fleksibel hverdag der du blir en del av kontorene våre i Oslo og Skien, med mulighet til å jobbe hjemmefra ved behov 

 • Tilgang på gode arbeidsverktøy, konkurransedyktig lønn og gode forsikringer


Vi søker deg som har:

 • Har høyere relevant utdannelse

 • Har jobbet som utvikler i minimum 3 år. Vi oppfordrer kandidater med og uten ledererfaring til å søke!

 • Gode kommunikasjonsegenskaper både på norsk og engelsk

 • Et høyt engasjement og er en inkluderende person

 • Har erfaring med Cloud, NodeJs, React, Typescript, SQL, NOSQL, .Net eller lignende tekonologier

 • Liker smidige prosesser og agil utvikling


Vil du bli litt bedre kjent med oss? Les mer om utviklingsavdelingen hos 24SevenOffice.


Spørsmål rettes til

Steinar Jordbakke
tlf: 91135055

Julie Sannerud
tlf: 92 46 68 53

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen