Vil du være Client Director for et globalt ledende informasjonsselskap?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være Client Director for et globalt ledende informasjonsselskap?

Vi i Experian ser etter en Client Director på vårt kontor på Lysaker i Oslo. Experian er en ledende leverandør av kredittinformasjon og analyser som hjelper organisasjoner til å treffe bedre og mer lønnsomme beslutninger. Vil du jobbe i et verdensledende globalt informasjonsselskap, er dette din mulighet!
 
Dine hovedoppgaver I denne rollen vil du være en nøkkelperson med tett kontakt med våre kunder, hvor det er viktig at du forstår kundens behov. Som Client Director vil du ha ansvar for å opprettholde og videreutvikle lønnsomhet på eksisterende og nye kunder i markedet hvor Experian arbeider. Du vil tilby kunder løsninger innen kredittinfo, markedsanalyse/strategi, i tillegg til spennende software-løsninger.

Dine hovedoppgaver vil være å identifisere forretningsmuligheter, både kort- og langsiktig og forsikre at salg vil bli opprettholdt konsekvent. Det er viktig at man sørger for at Experian-teamet driver sterkt kundeengasjement gjennom pålitelig, troverdig og innovativ salgsatferd og at man tar personlig ansvar for å utvikle og vedlike holde et kontaktnett med våre nøkkelkunder.

Dette er fint om du kan Vi ser gjerne at du har tidligere erfaring som Client Director/Senior Account Manager hvor du har solgt enterprise-løsninger til større selskaper på tvers i Norge. Det er til fordel om du har jobbet med Data, Analytics og SaaS. Det kommer også godt med om du har gode relasjonsferdigheter på Director/”C”-Level, at du jobber med et høyt nivå energi og er resultatorientert. Har du drevet med konsulentbasert salg og proposisjonsutvikling, og har erfaring med å utforme og presentere tilbud vil dette være positivt. Dette er ikke absolutte krav, men fint om man kan.

Om oss Vi er verdens ledende globale informasjonsselskap. I løpet av livets store øyeblikk – fra å kjøpe et hjem eller en bil, til å bidra til bedriftens vekst ved å komme i kontakt med nye kunder – gir vi forbrukere og våre kunder mulighet til å administrere dataene deres med tillit. Vi hjelper enkeltpersoner med å ta økonomisk kontroll og få tilgang til finansielle tjenester, bedrifter til å ta smartere beslutninger og trives, långivere til å låne mer ansvarlig, og organisasjoner med å forhindre identitetssvindel og kriminalitet.

Vi er 20 000 mennesker som opererer i 44 land, og hver dag investerer vi i ny teknologi, talentfulle mennesker og innovasjon for å hjelpe alle våre kunder med å maksimere enhver mulighet. Vi er notert på London Stock Exchange (EXPN) og er en bestanddel av FTSE 100-indeksen.

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen