Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Sitter du i 2. linje i dag og er på jakt etter nye utfordringer?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Begynner du å bli veldig vant med hverdagen, kanskje det er for få nye problemstillinger? Hos oss i eRate vil du finne et miljø hvor vi kan love deg en betydelig og kontinuerlig kompetanseheving. Vi har en arbeidsplass hvor få dager er like og et fokus på at vi skal ha det bra på jobb!

Informasjon om stillingen

Hos oss i eRate så tilrettelegger vi for at markedsaktører kan etablere seg i mobiloperatør bransjen. Vi lager alle systemer som er nødvendig for at markedsaktørene kan operere, fra operativsystemer, nettsider, selvadministrasjonssider og mye mer. Når du starter hos oss så vil du få en svært grundig opplæring i alle våre systemer og tjenester. Her vil du selvsagt kunne støtte deg mye på dine nye kollegaer.

Skjalg vil være din nærmeste leder. Han har jobbet her i snart 15 år og har dette å si om hverdagen: "Det som er spennende er at det er et selskap som har utviklet seg enormt, alltid nye kompetanseområder og utfordringer, det er alltid noe nytt å bryne seg på."

Sammen med Skjalg vil du tre inn i et team som består av 5 kollegaer i dag. I gruppen er det kollegaer med mye og mindre erfaring, men det er aldri en følelse av at noen er over eller under. Vi er svært likestilte i hverdagen og det er en høy grad av samarbeid i gruppen, med en veldig lav terskel for å spørre hverandre.

Vil tilbyr deg

 • Et miljø med enkle prosesser og vennskapelige kollegaer
 • God kantine, konkurranse dyktig lønn
 • En fleksibel, hybrid arbeidshverdag
 • En svært god opplæring hvor du får en unik innsikt i Telecom bransjen og lærdom innen IT- operations prosesser
 • Kontinuerlig og bred kompetanseheving gjennom alle aspekter ved en IT- bedrift
 • Tilhører et globalt konsern med store karrieremuligheter

Arbeidsoppgaver

 • Support av våre støttesystemer som Customer Care GUI, Min side, Min Bedrift etc.
 • Opplæring av kunder.
 • Konfigurasjon av produkter, prisendringer og analyse av disse.
 • Proaktiv overvåking på våre systemer og initiere handling hvis alarmer på disse starter.
 • Rapportering av nøkkeltall til kunder.
 • Databaser og SQL. Du vil få tilgang til Oracle databaser og utføre handlinger i denne. Opplæring vil bli gitt.
 • Delta i og gjennomføre fakturering etter rutine.
 • Proaktivt følge opp porteringer, provisjoneringer og feilmeldinger.
 • Svare på henvendelser fra våre kunder (operatørene) om datastruping, priser, fakturering, dekningsutfordringer, porteringer.

Vi søker deg som

 • Gjerne har en relevant utdannelse, gjerne innen IT. Erfaring vil kompensere for manglende utdannelse.
 • Erfaring fra telecombransjen er et stort pluss, gjerne fra support/kundeservice/backoffice hos en mobiloperatør.
 • Har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk.
 • Ønsker å være en del av og bidra til et godt og positivt arbeidsmiljø.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos eRate
 • Plassering: Innspurten 15, Oslo.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. eRate har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

eRate er en norsk virksomhet som tilrettelegger for at markedsaktører kan starte som mobiloperatører. Billing og Rating er eRate sin kjernekompetanse, og en del av DNA´et i selskapet. Det er denne spesialkompetansen som skaper konkurransekraft når våre kunder utfordrer etablerte aktører og bransjer. eRate har alt av nødvendige tjenester og trafikkavtaler, bl.a. med Telenor, for at kundene kan ha fokus på markedsføring, salg og kundeopplevelse. eRate har egen plattform for kundehåndtering og fakturering (Customer Care and Billing), og håndterer alt fra produktutvikling til daglig drift av forretningsstøttesystemer. Kundene selger våre produkter og tjenester under egne merkevarenavn til egne kunder. Flere kjente merkevarer er tilrettelagt som mobiloperatører gjennom eRate.

Selskapet ble etablert i 2005, og har hatt en spennende vekst siden. eRate har blant annet vært Gaselle bedrift 5 år på rad. Vi betjener kunder i Norden, men med hovedfokus i Norge. Selskapet eies av Telavox AB som har sitt hovedkontor i Malmø. eRate er lokalisert på Helsfyr i Oslo og er totalt 49 ansatte. I 2022 vil eRate nå en omsetning på rundt 800MNOK.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen