Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Tenker du også at IT og digitalisering kan være en del av løsningen på klimakrisen?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du bli med i et lite team med faglig tyngde? Ønsker du å lære så mye som mulig og få ansvar raskt? Som Driftsansvarlig hos oss i Enfo vil du jobbe med den nyeste teknologien og sammen vil vi kunne utgjøre noe godt for miljøet!

Informasjon om stillingen

I Enfo utvikler og leverer vi løsninger for å håndtere elektrifiseringen og innføringen av mer variable, fornybare energikilder. Vi har utviklet en plattform for å håndtere fleksibilitet fra forbrukere, batterier og produksjon inn mot kraftmarkedet. Vi vokser som bedrift og som del av denne veksten så vil du bli en del av denne løsningen ved å håndtere driften og avlaste utviklerne våre. Målet er at du med tiden vil få ansvar for drift hos oss, men du får tid til å vokse inn i rollen din, med en klar plan om at du skal få ansvaret når du er klar for det.

Hvem skal du gjøre dette med?

I dag så er vi 6 erfarne kollegaer på IT avdelingen hos oss, vi tar for oss alt fra utvikling til drift. Vi vil være dine nærmeste kolleger og bidra til at opplæringen din blir så grundig som mulig når du blir en del av oss. Av disse blir kanskje Georg din nærmeste kollega i starten, spesielt når det kommer til kompetansedeling og opplæring.

Dette har Georg å si om hvorfor han selv jobber i Enfo:

"Jeg jobber primært i Enfo på grunn av læringsmulighetene og teknologiutviklingen. Det er trivelige mennesker og et hyggelig, uformelt arbeidsmiljø. Vi er et sammensveiset team og når jeg står fast eller det er mye å gjøre så er det alltid noen som står bak meg og bistår hele veien"

Du blir tilbudt

 • En arbeidsplass hvor du blir lagt merke til, med gode muligheter for å få ansvar og vokse
 • En hybrid og fleksibel hverdag
 • Et team med bred faglig kompetanse som vil være med deg hele veien
 • Unike teknologiske utfordringer i arbeid med nyskapende teknologi
 • Et miljø hvor man får tillit og det er lov å gjøre feil
 • En arbeidsplass med et viktig samfunnsbidrag

Arbeidsoppgaver

 • Forvaltning, drift og vedlikehold av Enfos skyplattform (MS Azure) med tilgrensende systemer. Dette inkluderer å utarbeide rutiner for drift, overvåkning og vedlikehold av plattformen, samt drive med forebyggende vedlikehold
 • Være del av vaktordning der kundehenvendelser mottas og løses på telefon og freshdesk
 • Overvåkning/drift av 200+ installasjoner av Enfos IoT Edge gateway: Enformer
 • Bistå under installasjoner: gjennom å dokumentere og gjennomføre Site Acceptanse og prekvalifseringstester.
 • Jobbe tett med utviklingsteamet for forbedret funksjonalitet, vedlikehold og stabilitet i løsningen
 • Feilsøking og -retting der du vil – hvis du ikke allerede kan – få opplæring i:

 • Azure functions
 • Databasespørringer
 • Serverprogramvare ((Linux, Windows server)
 • Noe programmering i Python og C#
 • Elektronikk og tekniske installasjoner

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse rettet mot blant annet drift er en fordel
 • Har gjerne erfaring fra en operations/ drift avdeling
 • Har du kompetanse innen Azure vil det være en stor fordel.
 • Andre ting som kan være en fordel er erfaring med Dataspørringer, SQL, programmering i Python og C#, men dette er ikke krav.
 • Kan kommunisere godt på norsk og engelsk

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale, med hensyn til eventuell oppsigelsestid
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos Enfo
 • Plassering: Oslo, Lysaker
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Enfo har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Enfo er en ledende Nordisk aktør innen området og etablerer prosesser, forretningsmodeller, teknologi og rammebetingelser for et fremtidig energisystem.

Enfo er teknologileverandør til flere markedsaktører/strømselskaper i Norden i dag. Teknologileveransene våre omfatter installasjon av IoT utstyr hos våre kunders sluttbrukere, integrasjoner med 3. parts styringsteknologier og vår skytjeneste (SaaS). Enfo har et mål om å gjøre det mulig for våre kunder å maksimere verdien av fleksibilitet fra forbruk, batterier og produksjon i kraftmarkedene ved å tilby handelsgrensesnittet med mye kul funksjonalitet.

Enfo AS er eid av Agder Energi konsernet, og er en viktig brikke i Agder Energi sin strategiske satsning på teknologiutvikling og fornyelse. Enfo holder til på Lysaker.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen