Vil du ta del i utviklingen av fremtidens mobilnett?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Orbion Consulting AS er i vekst, og ser etter en radioplanlegger. Er du nyutdannet og i starten av din karriere, med en interesse for telekommunikasjon? Da kan du være rett kandidat for oss!

Informasjon om stillingen

Orbion Consulting AS går en spennende tid i møte, i et marked som er i stor vekst. Den teknologiske utviklingen av 5G, trafikkvolumet i mobilnettene, samt høyere krav til håndtering av store datamengder, kombinert med et stort antall oppkoblede enheter, er noen av ansvarsområdene en radioplanlegger møter daglig. Da arbeidsomfanget vokser, har Orbion Consulting AS nå behov for flere konsulenter til deres bedrift

Som radioplanlegger spiller du en viktig rolle i flere ledd for bedriften. Dette er stillingen for deg som er arbeidsom, fleksibel og hardhudet. Din arbeidshverdag er variert, og tidvis hektisk, hvor du tilbringer dagene dine ute hos en av Orbion Consultings kunder. Selv om arbeidsdagen tilbringes hos kunde, kan dette variere fra deres kontor til å være ute i felt. Dette innebærer at stillingen kan innebære noe reisevirksomhet i Norge. Du vil jobbe med de største aktørene i bransjen, og arbeide med den nyeste teknologien og de mest spennende prosjektene.

Du blir tilbudt

 • Et sterkt og godt fagmiljø med en variert arbeidshverdag
 • Muligheten til å være en del av en bransje som er i rask utvikling
 • Gode faglige utviklingsmuligheter og en verdifull kompetanse gjennom kurs, felttrening og læring i praksis

Arbeidsoppgaver

 • Prosjektering fra A til Å
 • Oppgradere eksisterende siter
 • Delta på befaringer i felt
 • Jobber med programvarer som: Astrix, Atoll og iBwave

Vi søker deg som

 • Har ingeniør utdanning – minimum bachelor nivå
 • Har en interesse for telekommunikasjons-faget
 • Flytende norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Har førerkort klasse B
 • Er selvgående og har en viss systemforståelse

Som person er du:

 • Strukturert
 • Kvalitetsbevisst
 • Samarbeidende

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast stilling i Orbion Consulting AS
 • Plassering: Oslo


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Orbion har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work. Du er velkommen til å ta kontakt med katrin.markusdottir@academicwork.no.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Orbion Consulting AS er en nordisk konsulentvirksomhet, som leverer tjenester innen planlegging, utvikling, prosjektstyring og optimalisering av radionettverk, samlokalisering og prosjektledelse. De leverer i all hovedsak til B2B markedet, i tillegg til å være en partner for andre konsulentselskaper.

Bedriften er over 20 år, men har gått under navnet Cura Consulting fram til 2009. Med det tar de med seg gode og lange tradisjoner, med sunne verdier i bunnen. I 2019 ble Orbion en del av OneCo- konsernet, og er en del av forretningsområdet Telecom. I dag er det omtrent 40 som arbeider i selskapet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen