PayEx åpner dørene for tekniske forvaltere!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Lyst til å jobbe med tekniske utfordringer, givende samarbeid og frihet under ansvar? Da anbefaler vi deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

Som Teknisk Forvalter i PayEx vil du bli en del av teamet VAS. Avdelingen består i dag av 6 personer og er en gren av utvikleravdelingen på huset. Teamet løser kontinuerlig tekniske henvendelser fra kunder og partnere, og vi kan si med sikkerhet at ingen dager er like. Du vil bli en del av et ungt miljø, med god stemning! Skuldrene er lave og hverdagen er preget av mye humor, men vi er seriøse når det trengs!

Vi er alle forskjellige, og det er viktig for oss at du får jobbe slik du jobber best. Rollen medfølger stor grad av frihet, men vi ser etter deg som er en lagspiller. Hverdagen kan innebære alt fra teknisk support til feilsøking, databasehåndtering, oppsett av nye kunder eller dokumentering. Du vil du få bryne deg et stort spenn problemstillinger, bli kjent med en rekke forskjellige systemer og verktøy, og utfordres både på effektivitet og kreativitet.

Hvorfor jobbe hos PayEx?

 • Fleksibel arbeidstid du kan tilpasse selv
 • Jobb fra hvor du vil, så lenge vi samles på kontoret på onsdager
 • Ta del i helsefremmende tiltak som «wake up» og massasje
 • Subsidiert pris på Personalrestaurant, og adgangskort ladet med 700 kr hver måned til benyttelse av mellommåltider i bygget. Fersk frukt er gratis!
 • Kom deg ut, med vår turgruppe som arrangerer en rekke sosiale aktiviteter for hele kontoret
 • Svært gunstig subsidiert rente ved boligkjøp
 • En unik beskyttelsespakke med omfattende forsikringer og beste pensjonsordning
 • Tilgang på nyrenovert og moderne kontor midt i Oslo sentrum

Arbeidsoppgaver

 • Applikasjon og systemforvaltning
 • Teknisk støtte for PayEx sine partnere, internt og eksternt
 • Håndtering av innkommende kundehenvendelser på mail
 • Testing og kvalitetssikring av eksisterende og nye løsninger
 • Dokumentasjon av prosesser og rutiner i vår interne wiki

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdanning innen IT eller bestått IKT fagbrev
 • Har et ønske om å jobbe i en variert hverdag hvor du får utfordret deg teknisk
 • Behersker ett eller flere skandinaviske språk


Erfaring med Oracle SQL, Powershell, Java, scripting eller JSON er verdifull erfaring vi ønsker å høre om. Inkluder gjerne dette i din søknad!

Som person er du...

...oppriktig interessert i å finne gode og effektive løsninger som bidrar til å skape en positiv kundeopplevelse. Vi ser etter deg med godt humør, som er blid og arbeider selvstendig. I tillegg liker du å jobbe i et hektisk miljø. I perioder vil det forekomme mange henvendelser, slik at stressmestring og evnen til å kunne prioritere blir viktig.

Annen informasjon
 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast stilling i PayEx
 • Plassering: Kongens gate 6, 0153 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. PayEx har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

PayEx er Nordens største aktør på betalingsløsninger, og utvikler moderne og effektive løsninger for internett, mobil og fysisk handel. Enten du er på butikken på hjørnet, bestiller klær over nett eller får en faktura i posten, så har du nok sett logoen - PayEx sine tjenester finnes overalt og har stor påvirkning på din hverdag.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen