Forretningsutvikler og arkitekt til Sykehuspartners utviklerplattform for nye digitale helsetjenester

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
15.08.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Helsesektoren og Helse Sør-Øst vil som følge av samfunnsutviklingen få stadig flere oppgaver i årene som kommer og dette stiller økte krav til teknologistøtte. Viktige endringer som økt bruk av hjemmebehandling, bygging av nye sykehus og utvikling av teknologi i sykehusene stiller krav både helsearbeidere og teknologer.  Sykehuspartner har en sentral rolle i dette, og vi jobber nå med å styrke vår kompetanse, kapasitet og etablere nye leveransemodeller for teknologiutvikling.

Sykehuspartner etablerer nå en markedsplass ("developer store") for utviklere som ett av tiltakene i arbeidet med å understøtte utviklingen av nye løsninger for helseforetakene i Helse Sør-Øst. Denne markedsplassen er del av utviklingen av en plattform for moderne tjenesteutvikling, hvor sentrale oppgaver nå er automatisering ved hjelp av infrastruktur som kode, mikrotjenester/APIer og innføring av low-code/no-code verktøy og etablering av en “developer store”.  

Vil du vite mer om teknologiutvikling i Helse Sør-Øst? Les mer om dette i Regional utviklingsplan 2035. Regional utviklingsplan 2035 - Helse Sør-Øst RHF (helse-sorost.no)

Hva ser vi etter?

Vi ønsker deg som har kompetanse til finne ut av ting på egenhånd, men som også jobber godt i team. Du må like å løse problemer innenfor et komplekst fagfelt.  Vi er ute etter personer har høyskole/universitetsutdanning innen IKT og minimum 3 års erfaring innenfor aktuelt fagområde.  

Forretnings- og communityutvikler

HSØ satser på lettbent utvikling av nye brukeropplevelser gjennom moderne verktøy som low-code/no-code plattformer. Vi ser etter personer som brenner for vår misjon om å engasjere utviklermarkedet i utvikling og skalering av nye digitale produkter og tjenester til helsetjenesten. Vi har tro på at åpenhet og transparens er viktig for å skape tillit og engasjement mellom ulike aktører i helsemarkedet. Vi søker etter en som har erfaring fra forretningsutvikling, fasilitering av kunde- og brukerforum (communities) samt skalering av digitale tjenester. Du vil få mulighet til å utvikle rollen, men vi ser for oss blant annet følgende ansvar og oppgaver:

 • Bidra til utvikling av samarbeidspartnere og partnerskap regionalt og nasjonalt
 • Administrere og følge opp samarbeidspartnere
 • Bidra til utviklingen av produkt og tjenester
 • Delta i utviklingen av forretningsmodeller
 • Analyse av markedet og økosystemet
 • Bidra til strategisk utvikling av produkt og tilhørende tjenester
 • Delta i spesifisering og distribusjon av ny funksjonalitet


Arkitekt for low-code/no-code applikasjonsplattform

I denne rollen vil du få ansvar for våre low-code/no-code plattformer. Vi ser på automasjon som en viktig del av effektivisering og for utvikling av nye helsetjenester, og dette er derfor et satsingsområde. Vi søker en teknisk arkitekt som har erfaring med et eller flere av følgende kompetanseområder:

 • UX design og designmetoder som Design Thinking
 • Smidig metodikk som Scrum, Lean etc.
 • Eierskap og styring av automasjonsteknologi
 • Utvikling av tjenester ved hjelp av automasjonsteknologi
 • Prosesskartlegging, prosessdesign eller prosessforbedring
 • Integrasjon og integrasjonsplattformer eller REST API’er
 • Erfaring fra No-code/low-code og sky-/prosessplattformer
 • Skyteknologier, fortrinnsvis Azure/M365
 • Erfaring fra  devOps og smidig utvikling.

Vi tilbyr

 • Faglig utfordrende oppgaver med mulighet til å påvirke utvikling av fremtidens helseløsninger
 • En rolle hvor du får bidra i oppbygging og utvikling av utviklingsmiljø i Sykehuspartner 
 • Godt arbeidsmiljø som preges av samarbeid og høy grad av selvstendig ansvar
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor etter avtale


Teamet vil ha sitt virke på Skøyen i Oslo, men arbeidssted kan også være ved en av våre øvrige lokasjoner i Grimstad, Porsgrunn, Drammen, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar og Lillehammer)

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Hans Gallis
Stillingstittel
Virksomhetsarkitekt
Telefon
971 83 838

Kontaktperson
Frode Åsen
Stillingstittel
Virksomhetsarkitekt
Telefon
481 08 470

Kontaktperson
Morten Vågen
Stillingstittel
Avdelingsleder
Telefon
920 14 935
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen