Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du god systemforståelse og ønsker å bli en del av et ledende selskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en person som brenner for å skape en effektiv og digitalisert arbeidshverdag? Trives du med ansvar og blir motivert av å jobbe med dyktige kollegaer? Som sakskoordinator hos Dahl Optimera Norge vil du få en sentral og operativ rolle hvor du vil kunne utfordre deg selv.

Informasjon om stillingen

Dahl Optimera Norge er Norges ledende distributør av byggevarer. Her vil du bli en del av et faglig sterkt miljø. Det vil være muligheter for deg å lære, utvikles og utfordres. Du vil raskt få stort ansvar og bli en viktig bidragsyter i å skape en enda mer effektiv og digitalisert arbeidshverdag!

I rollen som sakskoordinator vil du bli en del av Operations teamet. Du vil få et godt overblikk over prosesser i virksomheten. Du vil sørge for at saker som kommer inn via systemet ServiceNow blir forvaltet og løst på best mulig måte. Arbeidsdagene vil være varierte, for eksempel kan du få en sak fra en som sitter på kontoret i Alta om en feil på en dockingstasjon. Da må dette koordineres med en servicepartner for reparasjon. Så kan neste arbeidsoppgave være at du tar ut en rapport for å se på hvilke saker som kommer inn for å kartlegge om det kan innføres nye prosedyrer.

Hvorfor Dahl Optimera Norge?

 • Du blir en del av et ledende selskap i Norge
 • Du får jobbe mot internasjonale aktører i Norden og Europa
 • Du får stort ansvar og påvirkningskraft
 • Gode lærings- og utviklingsmuligheter
 • Gode kolleger og et faglig sterkt miljø

Arbeidsoppgaver

 • Følge opp og eskalere saker
 • Ha en god dialog med leverandører og kollegaer
 • Jobbe sammen med kollegaer for å skape en mer effektiv arbeidshverdag

Vi søker deg som

Som person er du

 • Interessert i IT
 • Gjerne nyutdannet, men kan vise til noe relevant deltidsjobb ved siden av studier
 • God systemforståelse, gjerne kjennskap til ServiceNow og Confluence Jira
 • Ønskelig med sertifisering i noen IT-systemer
 • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • En person som er sulten på å lære og utvikle seg

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Fulltid, bemanning 6 måneder
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Dahl Optimera har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Dahl Optimera Norge er Norges ledende distributør av byggevarer. Konsernet har 3550 ansatte (årsverk) og en samlet omsetning på over 20 Mrd. NOK. Basert på markedsledende forretningsenheter innen byggevarer, VVS, infrastruktur, ventilasjon og flis er konsernet en sentral aktør for effektivitet, samspill og videreutvikling av bygg- og anleggsnæringen i Norge. Hver forretningsenhet er en selvstendig distributør innenfor hvert sitt fag med fullt resultatansvar, mens konsernenheten sikrer stordrift og koordinerer felles funksjoner for økonomi/finans, IT/ digitalisering, HR/ lønn, strategi/forretningsutvikling og bærekraft.

Dahl Optimera Norge er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain SA og er børsnotert på Paris børsen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen