Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Går alarmen når vi sier Intune eller SCCN?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nysgjerrig på infrastruktur og vil gripe muligheten til å jobbe i et anerkjent internasjonalt selskap? Sector Alarm ser etter sitt nye talent til drifting av klienter og servere!

Informasjon om stillingen

Sector Alarm utvikler kontinuerlig sine produkter og tjenester, og er nå på utkikk etter sitt neste driftstalent! I Sector Alarm kommer du inn i et miljø hvor man samarbeider for å oppnå resultater og det vil være viktig å noen ganger gå utenfor sine egne oppgaver for å bistå kolleger. Du vil få utfordret deg selv faglig og personlig, og du vil lære noe nytt hver eneste dag. Det er stort fokus på utvikling og for den rette kandidaten tilbyr vi svært gode muligheter både for personlig og faglig utvikling. Det er viktig for Sector Alarm at deres ansatte har kompetanse som til enhver tid er oppdatert og relevant i markedet. Du vil i rollen inneha stort ansvar for egne arbeidsoppgaver og jobbe mye selvstendig, med noe samarbeid underveis.

Du blir tilbudt

 • Svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • En hektisk og spennende arbeidshverdag i en positiv arbeidskultur
 • En grundig onboarding-prosess slik at du blir godt kjent med selskapets virksomhet i alle land
 • God oppfølging og et godt samarbeidsklima med kollegaer

Arbeidsoppgaver

 • Ivareta og videreutvikle klientløsninger basert på Windows 10/11, Mac, Android og MS Intune og SCCM
 • Opprettholde flyt i Office 365 applikasjoner som Exchange, Teams, Sharepoint
 • Administrere løsninger med fokus på sluttbrukeropplevelsen.

Vi søker deg som

 • Har erfaring med drifting av servere eller klienter via SCCM, eventuelt Intune.
 • Høyere relevant utdanning er velkomment, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Sertifisering i Intune eller SCCM er en fordel
 • Håndterer engelsk eller norsk godt både skriftlig og muntlig
 • Vi gjør oppmerksom på at plettfri vandel er en selvfølge, og utfyllende politiattest må fremlegges før ansettelse.


Det er selvsagt viktig hvilken kunnskap du besitter, men det er vel så viktig hvem du er som person. Det er viktig med kontinuerlig forbedring i rollen og du vil være en viktig bidragsyter til at selskapet når sine mål knyttet til videre vekst. Du vil i tillegg få internasjonal erfaring med tett samarbeid over landegrenser til øvrige deler av selskapet, inkludert IT-ansatte i alle land de opererer i. Det er derfor viktig at du innehar gode samarbeidsevner og at du leverer god kvalitet på ditt arbeid ettersom du vil arbeide sammen med høyt kvalifiserte kollegaer, kunder og teknologipartnere. Sist, men ikke minst er det viktig at du er nysgjerrig og tar ansvar for egen læring.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid. Du blir fast ansatt ved Academic Work på oppdrag hos Sector Alarm i første omgang på 6 mnd, med gode muligheter for forlengelse.
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Sector Alarm har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Sector Alarm Group er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2017 en omsetning på 2 milliarder. Siden etableringen i 1995 har vi utviklet selskapet til den nest største alarmleverandøren til bolig og SME i Europa med mer enn 520.000 alarmkunder. Vi har i dag 1800 medarbeidere i seks europeiske land; Norge, Sverige, Spania, Frankrike, Irland og Finland. Sector Alarm har gjennom fokus på riktige mennesker og gode konsepter en sterk posisjon i sine markeder. I et selskap med en offensiv vekststrategi tilbyr vi riktige mennesker spennende karrieremuligheter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen