Vil du ta styring over store og små prosjekter i et faglig sterkt miljø?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Som Prosjektleder hos eRate vil du bli en viktig del av et av de sterkeste fagmiljøene innen Telecom og IT. For deg som har noe erfaring og interesse for Telecom- bransjen vil vi kunne tilby deg et naturlig neste steg i karrieren, samt faglige utfordringer og prosjekter som gjør hverdagen variert og spennende.

Informasjon om stillingen

eRate er en norsk virksomhet som leverer IT og mobil-tjenester til Telecom- bransjen. Som et ungt og nytenkende selskap utvikler eRate fremtidens mobiltjenester gjennom ny teknologi. Hos eRate kommer du inn i et selskap i stor vekst, hvor innovasjonsfaktoren er høy og dine innspill blir hørt. For den rette kandidaten er det med andre ord store utviklingsmuligheter for videre karriere hos eRate.

I rollen som prosjektleder får du muligheten til å utvikle deg innen et bredt spekter av oppgaver, hvor hovedansvaret ditt blir å følge de mange prosjektene våre fra start til slutt. Hos oss er det svært lite byråkrati og det kommer en rekke mindre og større prosjekter, ofte på kort varsel. Dette innebærer mye variasjon og nye utfordringer jevnlig. Bak deg har du en bedrift med spisskompetanse innen Telecom- bransjen, som gjør at du aldri står alene om å løse utfordringene hos oss.

Oda er teamleder for prosjektlederne hos oss i eRate, du kommer til å samarbeide tett med henne i starten. Dette sier hun om å jobben som prosjektleder:

"Jeg trives veldig godt som prosjektleder i eRate fordi her er dagene sjeldent like, og aldri kjedelige! Her skjer det mye, og det skjer fort. På jobb får jeg utfordret meg, men blir alltid backet av en gjeng utrolig kunnskapsrike kollegaer, og da blir det gøy å gå på jobb!"

Arbeidsoppgaver

Som IT-prosjektleder i eRate vil du få en selvstendig og synlig rolle, samt ha innflytelse på videreutviklingen av vår virksomhet. Du vil arbeide sammen med høyt kvalifiserte kollegaer, kunder og teknologipartnere.

Du vil få ansvaret for å lede alle faser i prosjektets livssyklus, fra prosjektstart, innledende analyse og utarbeidelse av business case - gjennom detaljert teknisk spesifikasjon, utvikling, utrulling og overlevering til vår driftsorganisasjon.

eRates verdi er å effektivisere og forenkle komplekse prosesser for våre kunder. Du vil som prosjektleder lede utviklingsteam og levere løsninger som forventet til avtalt pris, kvalitet og tid, samt møte krav både internt og eksternt. Vår teknologiplattform er basert på integrasjon av standardsystemer fra CDRator, Oracle og Microsoft.

Vi søker deg som

  • Har erfaring fra Telecom- bransjen, prosjektledelse, eller annet teknologisk arbeid
  • Har en utdannelse innenfor blant annet IT eller prosjektledelse vil det være en fordel, men ikke et krav
  • Kan kommunisere flytende på norsk og engelsk

Annen informasjon

  • Oppstart: Etter avtale
  • Arbeidsomfang: Fulltid, fast stilling
  • Plassering: Oslo, Innspurten 15.
  • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. eRate har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

eRate er en norsk virksomhet som tilrettelegger for at markedsaktører kan starte som mobiloperatører. Billing og Rating er eRate sin kjernekompetanse, og en del av DNA´et i selskapet. Det er denne spesialkompetansen som skaper konkurransekraft når våre kunder utfordrer etablerte aktører og bransjer. eRate har alt av nødvendige tjenester og trafikkavtaler, bl.a. med Telenor, for at kundene kan ha fokus på markedsføring, salg og kundeopplevelse. eRate har egen plattform for kundehåndtering og fakturering (Customer Care and Billing), og håndterer alt fra produktutvikling til daglig drift av forretningsstøttesystemer. Kundene selger våre produkter og tjenester under egne merkevarenavn til egne kunder. Flere kjente merkevarer er tilrettelagt som mobiloperatører gjennom eRate.Selskapet ble etablert i 2005, og har hatt en spennende vekst siden. eRate har blant annet vært Gaselle bedrift 5 år på rad. Vi betjener kunder i Norden, men med hovedfokus i Norge. Selskapet eies av Telavox AB som har sitt hovedkontor i Malmø. eRate er lokalisert på Helsfyr i Oslo og er totalt 49 ansatte. I 2022 vil eRate nå en omsetning på rundt 800MNOK.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen