Få kompetansen du trenger for å bli Data Engineering & Analytics-konsulent på 12 uker gjennom AW Academy!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du gjøre verden til et bedre sted ved bruk av data, men mangler avgjørende kompetanse? Vi kan hjelpe deg! AW Academy gir deg nå muligheten til å bli Data Engineering & Analytics-konsulent på 12 uker. Etter utdanningen er du sikret oppdrag gjennom Academic Work.

Informasjon om stillingen

Det finnes enorme mengder data og informasjon tilgjengelig til enhver tid, men den har ingen verdi dersom man ikke vet hvordan man kan anvende og benytte seg av denne informasjonen. Data Engineering & Analytics er essensielt for å kunne håndtere store mengder data og tall på en fornuftig og effektiv måte. I rollen som Data Engineering & Analytics-konsulent vil du få muligheten til å jobbe med varierte og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver.

Søknadsfrist: Vi har løpende selektering og plassene vil fylles opp fortløpende. Vi anbefaler deg derfor å sende inn søknad snarest mulig.

Hva vil du jobbe med?

 • Prosjektarbeid
 • Programmering i eksempelvis SQL, Power BI og Python
 • Azure, AWS og Docker
 • Teknisk arkitektur
 • Machine Learning
 • Analysering
 • Strategiarbeid
 • Database og data transformation
 • Visualiseringsløsninger


Hvorfor jobbe som Data Engineering & Analytics-konsulent?

Etterspørselen etter Data Engineering & Analytics-konsulenter er stor og økende. Bruk av data har de siste årene utviklet seg til et satsingsområde for bedrifter i alle industrier. Mer data samles og lagres enn noen gang før, men data i seg selv er verdiløs med mindre den tas i bruk. Her spiller Data Engineering & Analytics-konsulenter en helt sentral rolle; som vil være utviklere med spisskompetanse innen dataprosessering, analyse og kunstig intelligens.

Ved å analysere informasjon kan de forklare hvordan og hvorfor ting skjer, og hjelpe organisasjoner med å bruke informasjonen – om formålet er vekst for virksomheten, automatisering av manuelle og tidkrevende prosesser, utvikling av helsetjenester eller å forhindre trafikkulykker. Du vil få god opplæring som innebærer forretningsinnsikt, samt teknisk og profesjonell kompetanseheving. Du får muligheten til å jobbe med ulike spennende prosjekter i samarbeid med kunder som opererer i forskjellige bransjer, eksempelvis finans, helse, IT, forsikring og bank.

Om utdanningen

AW Academy sin læringsform baseres på den pedagogiske modellen Accelerated Learning som fokuserer på praktisk læring gjennom kontinuerlig feedback og teamarbeid. Dette er en effektiv vei til et karriereskifte, men det krever enorm motivasjon, dedikasjon og interesse for å lykkes. Gjennom AW Academy vil du få kunnskapen, metodikken og ferdighetene som er viktig for å kunne trives i dette fagfeltet i mange år!

Kjenner du deg igjen i følgende:

 • Logisk anlagt
 • En problemløser av natur
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter
 • Har en brennende interesse for IT og data analyse
 • Har forretningsforståelse
 • Har en sterk motivasjon for å delta i et krevende og intensivt utdanningsprogram, som igjen fører til fast ansettelse
 • Kan vise til motivasjon for fagområdet ved at du har satt deg inn i en eller flere teknologier på fritiden
 • Behersker norsk og engelsk svært godt, muntlig og skriftlig


Da er du den vi ser etter!

Motivasjon er viktigere enn bakgrunn og tidligere erfaring. Våre innledende tester kartlegger dine personlige egenskaper, samt din evne til å tilegne deg kunnskap. Består du testprosessen vil du få muligheten til å søke på programmet.

Praktisk informasjon

Utdanningen: AW?Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 18. november 2022 på Campus Rebel i Oslo Sentrum eller Spaces i Nydalen. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag, klokken 08.30-16.30. Gjennom AW Academy tilbyr vi en valgfri lån- og stipendordning for alle kandidater i programmet som hjelp til finansieringen under studieperioden. Mer informasjon om dette vil komme senere i rekrutteringsprosessen.

Datoer som er verdt å legge merke til:

 • Oppstartskveld: 12.10.22
 • Individuelle forstudier: 13.10.22-17.11.22, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Programstart: 18.11.22
 • Eksamen/Graduation: 23.02.23
 • Første arbeidsdag hos kunde: 24.02.23


Rekrutteringsprosessen: Prosessen består av to tester, en innledende samtale, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles opp fortløpende. Du starter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på ”Ta testene” til høyre på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene fortløpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen. Har du blitt invitert inn videre i rekrutteringsprosessen behøver du kun å sende inn din CV, før vi innen kort tid ringer deg for en innledende samtale.

Spørsmål? Har du spørsmål om AW Academy og utdannelsen kan du kontakte AW Academy på mail her. Har du spørsmål angående rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen