Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

IT-support medarbeider til Shearwater

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Bergen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du på utkikk etter nye faglige utfordringer, hvor systemstøtte og nye muligheter står sentralt? Da er dette er en fantastisk mulighet for deg som ønsker en karriere innen IT og samtidig har en brennende interesse for kundeservice.

Informasjon om stillingen

Academic Work søker nå etter en talentfull IT-support medarbeider på vegne av vår samarbeidspartner Shearwater til deres kontor i Bergen. Med et stort engasjement for service og løsning av tekniske problemer, vil du raskt få ansvar i stillingen, hvor du vil ha en variert og faglig utfordrende hverdag. Dette er stillingen for deg som ønsker å gjøre karriere i et faglig sterkt og et engasjerende arbeidsmiljø. Det vil være rom for å ta egne initiativ og utviklingsmulighetene er derfor store.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos Shearwater? Les mer her.

Du blir tilbudt

 • En stilling i et voksende og internasjonalt selskap
 • Gode utviklingsmuligheter, både faglig og profesjonelt
 • Engasjerte, kunnskapsrike og inkluderende kolleger
 • Konkurransedyktige ansettelses-, og arbeidsbetingelser

Arbeidsoppgaver

 • 1 og 2.linje IT-support og feilsøking
 • Motta, registrere og prioritere henvendelser
 • Løse henvendelser fortløpende via telefon og e-post
 • Klargjøring av PC og utstyr til de ansatte

Vi søker deg som

 • Har en stor interesse for IT-faget og holder deg oppdatert
 • Har fullført relevant utdanning, enten fagbrev eller høyere utdanning. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Er flytende i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Har erfaring med Microsoft Office 365
 • Drives av å hjelpe andre med tekniske problemer og har en proaktiv tankegang


Vi oppfordrer alle med rett kompetanse og innstilling til å søke, ettersom arbeidsoppgavene er mange, og vil tilrettelegges etter individuell kompetanse.

Som person er du

 • Serviceorientert
 • Samarbeidende
 • Tilpasningsdyktig


CV og søknadstekt må sendes på engelsk.

Annen informasjon

Oppstart: Etter avtale
Arbeidsomfang: Fulltid, fast stilling i Shearwater Geoservices Norway AS
Plassering: Bergen

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Shearwater Geoservices har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work. Du er velkommen til å ta kontakt med kandidat@academicwork.no.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Shearwater er et økonomisk sterkt geofysisk fullserviceselskap eid av Rasmussengruppen, GC Rieber Shipping og Schlumberger. Deres hovedfokus er å yte service på høyt nivå til alle kunder, og møte høye kvalitetsstandarder både i det de gjør og hvordan de leverer det.

Sharewater har kontorer over hele verden, en moderne flåte på 23 kraftige fartøy, inkludert tre OBS MPV-er to dedikerte kildefartøy komplett med moderne teknologi. De tilbyr in-house prosesserings- og bildebehandlingsprodukter og databehandlingsprogramvare. Sammen med teknologien og produksjonen er de et banebrytende geofysisk selskap. Deres firma er en likestillingsarbeidsgiver og de ser etter folk som kan identifisere seg med deres kultur med å være trygg, inkluderende, respektfull, dynamisk og ambisiøs!

https://55387500.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4530332044?language=en&link_source_id=0

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen