Er du sisteårsstudent vil du opparbeide deg relevant erfaring som IT-student?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Norengros styrker nå IT-avdelingen sin og er derfor på utkikk etter en ny kollega. Er du interessert i IT og ser på deg selv som en initiativrik og allsidig person? Da kan dette være en gyllen mulighet for deg!

Informasjon om stillingen

Som deltid supportmedarbeider i Norengros har du gode muligheter til å utvikle deg innenfor IT drift. Du blir en viktig del av ett godt team som støtter sluttbrukere og jobber med å forbedre eksisterende systemer. Jobben passer deg som er problemløsende, nytenkende og analytisk. Du trives med å jobbe i skjæringspunktet mellom mennesker og teknologi og brenner for å skape gode løsninger. IT avdelingen er på kjedekontoret som du vil bli en del av, hvilket støtter opp om en organisasjon på over 13 grossister og omtrentlig 1000 ansatte. Så arbeidsoppgavene er varierte.

Arbeidsoppgaver

 • Systemadministrasjon, dokumentasjon og intern brukerstøtte
 • Daglig vedlikehold av systemer
 • Koordinere, prioritere og fordele brukerstøtte-saker i SAP
 • Utvikle og vedlikeholde kunde og leverandørintegrasjoner
 • Kontakt med systemleverandører og superbrukere

Vi søker deg som

 • Er student og har påbegynt høyere utdannelse innen IT
 • Med fordel erfaring fra en IT-avdeling innen varehandel/hos en kjede
 • Gjerne erfaring og interesse for utvikling av elektroniske samhandlingsverktøy og elektronisk handel
 • Har gode kommunikasjonsevner både innen norsk og engelsk


Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 50%, 6 måneder engasjement med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Helsfyr, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Norengros har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til bedrifter i privat og offentlig sektor. Sortimentet omfatter kontorrekvisita, emballasje, storhusholdningsprodukter, møbler og medisinske forbruksvarer. Virksomheten er en landsdekkende kjede av 12 bedrifter. Vår logistikkløsning er basert på lokale fullsortimentslagre og 37 engros-butikker som gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle kunder.

Norengros ble etablert i 1989, består i dag av ca. 1000 ansatte og har svært solid økonomi. Norengros satser sterkt på bærekraft og digitalt salg for å ligge i forkant av markedets forventninger. Norengros er sertifisert som klimanøytral. Kjedeadministrasjonen med over 50 ansatte holder til på Helsfyr i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen