Vil du bli like god på utvikling som Haaland er i fotball?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Blir du med oss i Adaptic Technology AS som fullstack-utvikler med fokus på AI og maskinlæring så vil arbeidsplassen din være i stor vekst, med velprøvd teknologi som grunnnmur og et grønt fokus. Du får et bredt spekter av oppgaver og får ha fingrene med i alt vi driver med. Ønsker du med andre ord en hverdag preget av kreativitet og innovasjon? Da søker vi deg!

Informasjon om stillingen

Hos Adaptic Technology AS så jobber vi med PropTech og energioptimalisering for profesjonelle næringsbyggeiere og industrien. Vi kommer med gode løsninger til kundene våre gjennom datafangst, analyse og visualisering av data. Slik kan vi og våre kunder ta beslutninger på robust grunnlag ved vurdering av alt fra optimalisering av energibruk, vedlikehold og miljøledelse. Dette er velprøvd teknologi som har blitt utviklet over lang tid, og vi har Agder Energi som en solid eier i ryggen. Våre vekstmuligheter, vil samtidig bane vei for din faglige reise. Ved å bli en fullstack-utvikler hos oss får du jobbe med ny utvikling, hvor du får satt ditt preg på produktene våre. Og sammen vil vi løse komplekse utfordringer, som gir rom for utløp av kreativitet, teamarbeid og innovative ideer.

Vi spør våre kollegaer om hva de trives best med i hverdagen hos oss:

 • "Jeg føler og tror at min innsats virkelig betyr noe."
 • "Masse variasjon av type oppgaver og bruk av kreativitet for å løse oppgavene, med gode grunnstrukturer og rutiner i bunn. Og de største og mest fremtredende kundene innenfor vårt segment."
 • "At veien blir til mens man går, et innovativt og dagsaktuelt produkt, gode kollegaer samt frihet til å forme min egen hverdag. "

Hva vi tilbyr deg som arbeidstaker!

 • Du får tillit av oss og vi jobber med en flat struktur som gir deg frihet i hverdagen
 • Gode ideer og innspill blir tatt vel imot og det er kort beslutningsvei
 • En bredde i oppgaver som man bare får i en start-up/scale-up
 • Kollegaer som er engasjerte og jobber med en oppriktig lyst til å skape noe stort
 • Selvsagt en god onboarding hvor du får lære om våre produkter og hvordan de utnyttes, samt bli kjent med en ambisiøs gjeng

Arbeidsoppgaver

 • Du vil i første linje være en del av utviklerne hos oss, hvor vi alle jobber fullstack. Spesielt for denne rollen er at du også vil få jobbe mye med ML/AI og spesialisere deg der
 • Du vil ta valg innen løsningsdesign og teknologi som kan påvirke hele bedriften
 • Komme med ideer og initiativ til hvordan vi visualiserer dataen vi innhenter
 • Ta del i den kontinuerlige forbedringen av tilbudet vårt


Stacken du vil jobbe med finner du under, men merk; du trenger absolutt ikke kunne alt fra før!

 • Java, Python, Spring boot
 • Javascript, React

Vi søker deg som

 • Har du en relevant utdannelse innen IT vil det være en fordel
 • Har erfaring med utvikling
 • I tillegg har prøvd deg på ML / AI tidligere!
 • Kan kommunisere tydelig på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

Det viktigste hos oss er at du kan ta del i et team som vil mye og trives i jobben. Drivkraften til å utrette noe og ønsket om å legge ned en innsats er viktig og derfor kommer vi til å legge vekt på noen personlige egenskaper når du møter oss!

 • Relasjonsskapende
 • Initiativtakende
 • Løsningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Sted: Oslo, Youngstorget
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos Adaptic AS


Søknadsfrist: Løpende selektering

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Adaptic Technology AS. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Adaptic er en teknologibedrift som leverer moderne IT-løsninger til eiendomsbransjen og industrien.

Våre eiendomskunder er de ledende i bransjen som f.eks. Selvaag Eiendom, Mustad Eiendom, Recreate, Bara Eiendom, GC Rieber, Odfjell Eiendom, Frydenbø Eiendom, Møller Eiendom og Aspelin Ramm for å nevne noen. Vi har også en rekke industrivirksomheter som kunder, f.eks. Mesterbakeren, Schlumberger og Lerøy.

Felles for våre kunder er at de ønsker seg en moderne teknologisk plattform som i stor grad bidrar til å digitalisere sentrale oppgaver innen administrasjon og rapportering, driftsstøtte som identifiserer «energityver», tekniske analyser samt rettferdig kostnadsfordeling til leietakere og digital fellesmåling av næringsbygg.

Vår rolle er å sikre at energien som forbrukes i eksisterende bygninger ikke sløses bort, og kutte kostnader for både leietakere og industrivirksomheter. Vi jobber med å utvikle nye smarte og innovative teknologiske løsninger, og skal bli en betydelig aktør både nasjonalt og internasjonalt.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen