UX/UI-designer med glimt i øyet?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du Giant Leaps nye ildsjel som brenner for design, nytenking og innsikt? Vil du bli en del av et miljø der du selv setter rammene? Har du lyst til å være med å bidra til noe mer enn ditt eget arbeid innen design? Hos Giant Leap vil du få mulighet til å forme, utvikle og påvirke hvordan brukere over hele Norge (mest trolig også du!!) opplever samfunnsviktige-applikasjoner!

Informasjon om stillingen

Når du først er på jakt etter en ny jobb, hadde det ikke da vært fint å bli en del av et miljø der du selv er med å setter rammene sammen med Giant Leap?

 • Hvor mye variasjon og fleksibilitet i rollen ønsker du å ha?
 • Hvordan vil du utvikle deg og teamet?
 • Har du ambisjoner om å skape noe som virkelig gjør en forskjell for de mange i samfunnet?


Hos Giant Leap dannes det vei for deg og dine ambisjoner! Dine meninger og ideer vil bli løftet frem, og dine små steg belønnes.

Her vil du bli en del av et miljø preget av kollegaer som også er gode støttespillere og skape løsninger som brukes hyppig av mange, mange, mange mennesker. Er stolthet og nysgjerrighet en følelse du vil sitte igjen med når du ser en parkeringsvakt på gaten eller en barnefamilie på en matvarebutikk? Ditt produkt og resultatet av ditt arbeid vil være rundt deg i samfunnet, uansett om det er på butikken eller gaten. Hos Giant Leap vil du føle deg stolt over resultatet du leverer og samtidig være nysgjerrig på hvilken opplevelse brukere sitter igjen med, det er nesten så at du trigges til å gå frem å spørre.

Hva med rollen?

Du vil bli en del av et mindre team som brenner for å utvikle gode løsninger og brukeropplevelser. Her vil du bli en viktig brikke i å utfordre prosesser og hvordan teamet og Giant Leap skal jobbe med design fremover. Du vil få stor innflytelse i veien til sluttproduktet, og vil følge designprosesser fra start til ferdig resultat. I rollen får du muligheten til å ha en svært variasjonsrik hverdag hvor noen av arbeidsoppgavene kan være å lede workshops, oppfølging og rådgivning av kunder og identifisere forbedringspotensialer. Din personlige og faglige vekst vil være en stor prioritet, og Giant Leap vil bane vei for retningen du ønsker å ta.

I Giant Leap vil du møte på en spennende hverdag, der du vil ...

 • ... være en pådriver for nytenkning innen designmiljøet
 • ... gjennomføre brukerundersøkelser ved bruk av relevant metodikk for å forstå kunde og brukerbehov
 • ... gjennomføre workshops (design sprinter, brainstorming, kartlegging og brukerreiser)
 • ... identifisere utfordringer, forbedringer og muligheter
 • ... drive kontinuerlig testing og validering av idéer med team, kunder og brukere for å sikre at Giant Leap møter brukerbehov
 • ... samarbeide på tvers av team og sammen med kunde i alle prosjektets faser
 • ... kunne ta eierskap for design du jobber med og følge produktets videreutvikling
 • ... bli del av et godt miljø og få stor innflytelse på Giant Leap sine designprosesser

Hvem er så du?

 • Du har fullført relevant utdannelse og har noen års erfaring med UI/ UX
 • Det er også en fordel om du har erfaring med interaksjonsdesign, tjenestedesign eller lignende
 • Du har erfaring med visualisering og behersker bruk av verktøy som Figma, Adobe XD, Illustrator og lignende programvarer
 • Du har interesse for innovasjon, modernisering og forbedring av kundens og GLT’s forretning
 • Du holder deg oppdatert på trender innenfor design og teknologi
 • Du vil møte hektiske dager, men med mye gøy og kule prosjekter
 • Du kommuniserer flytende på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Kanskje du også kjenner deg igjen litt ekstra i noe av følgende:

 • Du brenner for å jobbe med konseptutvikling, innovasjon og moderne teknologi
 • Du er glad i teamarbeid og liker å dele din kunnskap, kompetanse og erfaring
 • Din nysgjerrighet driver deg fremover og du motiveres av kompetanseutvikling og det å stadig lære nye ting
 • Du trives i et sterkt faglig miljø med uformell atmosfære

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos Giant Leap
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work. Giant Leap har bedt om at alle spørsmål gjeldende stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om Giant Leap

Giant Leap Technologies AS ble etablert i 2000 med utspring fra teknologimiljøet ved NTNU i Trondheim. De har i dag posisjon som et av de mest spennende norske selskapene innenfor utvikling av mobile løsninger. Giant Leap er en tjenesteinnovatør innen mobilitet og utvikler Apps rettet mot sluttbrukere. Her bistår de kunder gjennom hele verdikjeden fra forretnings- og konseptutvikling, design og systemutvikling til etablering av en effektiv drift og forvaltning av tjenestene. I tillegg til tjenester rettet mot sluttbrukere og Apps, utvikles også bransjespesifikke løsninger innenfor Salg, Samferdsel, Logistikk og Transport. Disse løsningene har stor utbredelse i markedet, også internasjonalt. De er i dag 65 ansatte som brenner for mobilitet og har kontorer på toppen av Posthuset midt i Oslo!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen