Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Adresseavisen søker nyutdannet utvikler med ambisjoner om å jobbe fullstack!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.09.2022
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet innenfor et relevant fagfelt og ønsker å kickstarte karrieren din sammen med et av Norges største mediekonsern? I samarbeid med Adresseavisen søker vi fullstack-utvikler som ønsker å være med å skape morgendagens nyhetsprodukt!

Informasjon om stillingen

Mediehverdagen er i rask endring, og hos Adresseavisen er det data som understøtter innovasjon. Vi tror at hurtige og datadrevne tilbakemeldinger er nøkkelen for å skape engasjement hos våre lesere og interne brukere. Vi er nå på utkikk etter en nysgjerrig og sulten person med ambisjoner om å bli en erfaren fullstack-utvikler på sikt!

Hvordan er det å jobbe hos Adresseavisen?

Hos oss har vi et stort fokus på deg og din utvikling. Vi legger stor på vekt på å legge til rette for at du skal få frihet til å utvikle deg faglig. Det er viktig for oss at du trives på jobb, og vi kan skryte av et hyggelig, tverrfaglig miljø hvor du vil bli kjent med mange trivelige kolleger.

Arbeidshverdagen beskrives som morsom og variert og vil by på mange spennende oppgaver.

Du vil inngå i et nyopprettet team med fokus på nyutvikling og du vil ha en betydelig innflytelse på sluttproduktet og hvilke løsninger som blir valgt. Produktet er innenfor fagfelt som når direkte ut til sluttbruker og jobben din vil derfor bli synlig for mange tusen brukere.

Vi etterstreber å jobbe smidig, og du vil få mulighet til å samarbeide med flere ulike team med varierte prosjekter og arbeidsoppgaver. Videre tilbyr vi svært gunstige personalbetingelser, pensjonsordninger og nye, flotte lokaler i hjertet av Trondheim.

Vi søker deg som

 • Har høyere relevant utdanning innenfor eksempelvis informatikk, dataingeniør eller lignende
 • Har kjennskap til JavaScript
 • Har kjennskap til ulike rammeverk, eksempelvis Vue.js
 • Behersker godt engelsk og med stor fordel snakker norsk


Vi har en stor tech-stack og jobber innen flere teknologier og språk. Vi forventer ikke at du er ferdig utlært, men det er viktig at du i din søknad informerer oss om hvilke språk/teknologier du har erfaring med, slik at vi kan vurdere din søknad på best mulig måte.

Personlige egenskaper

Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din rolle hos oss som Fullstack-utvikler, og har tro på

 • Strukturerte personer som planlegger og prioriterer jobben sin effektivt. Du er organisert og arbeider systematisk med dine prosjekter
 • Problemløsende personer som utvikler effektive og gjennomførbare løsninger, samtidig som du jobber analytisk med dine oppgaver
 • Samarbeidsvillige personer som er inkluderende, oppmerksom og deler informasjon og kunnskap som andre kan ta nytte av


Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å legge inn en søknad allerede i dag! Vi gleder oss til å høre fra deg.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse direkte hos Adresseavisen
 • Plassering: Ferjemannsveien 10, Adressabygget, Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Adresseavisen har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir rettet til rekrutteringsansvarlig Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen av din interesse, og senest innen 25. september.

Informasjon om bedriften

Adresseavisen er en del av Polaris Media ASA, og har ansvar for å utvikle dataplattformen for hele konsernet. Polaris Media består av 53 mediehus i Norge og Sverige, med titler som nevnte Adresseavisen, Göteborgs-Posten, Fædrelandsvennen, Sunnmørsposten og Harstad Tidende. Konsernet har store ambisjoner om å være en data- og innsiktsdrevet virksomhet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen